آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

تأسیس مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن بجای حضور در مسابقات/ به‌دنبال راه‌اندازی حوزه علمیه قرآن محور هستم

مدیر مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن امام محمد باقر(ع) آبادان تربیت حافظ قرآن را از دغدغه‌هایش دانست و گفت: پس از حفظ کل قران به جای اینکه وقتم را برای شرکت در مسابقات صرف کنم، مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن تأسیس کردم.

بازخبر / مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن امام محمد‌باقر(ع) خرداد‌ماه سال جاری به همت مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در شهر آبادان راه‌اندازی شد.

این مدرسه باتوجه به حضور گسترده جوانان خوزستانی در مدارس شبانه‌روزی حفظ مؤسسه بیت‌الاحزان و درخواست‌های مکرر این عزیزان برای راه‌اندازی مدرسه حفظ قرآن در خوزستان توسط یکی از حفاظ مؤسسه بیت‌الاحزان به نام «فیصل خنفری» راه‌اندازی شد.

مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از حدود ۲۰ سال قبل فعالیت خود را در روستایی در شهرستان استهبان آغاز کرد و این مؤسسه امروز بیش از ۱۵۰ شعبه و ۱۰ مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن ویژه برادران دارد.

فیصل خنفری در سال ۱۳۹۴ در مدرسه شبانه‌روزی ثامن الحجج(ع) مشهد مقدس موفق به حفظ کل قرآن کریم شد و پس از حفظ کل قرآن اقدام به راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن کریم در شهر خود آبادان کرد.

گفت‌وگویی با این فعال قرآنی داشتیم که در ادامه می‌آید:

خنفری مدیر مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن امام محمدباقر(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، گفت: بعد از آنکه توانستم در مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن ثامن‌الحجج مشهد حافظ کل قرآن شوم تصمیم گرفتم تا به طریق یک مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن در شهر خودم یعنی آبادان راه‌اندازی کنم.

راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن در خانه پدری

کار از همان ابتدا با مشکلاتی همراه بود و برای تأمین مکان راه‌اندازی مرکز، خانه شخصی خودم را که از پدر به ارث برده بودم برای راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن قرار دهم.

پس از آماده کردن محل برگزاری دوره شبانه‌روزی حفظ قرآن، کار تبلیغ برای جذب قرآن‌آموز را در سطح استان آغاز کردم و نهایتاً ۸۵ نفر برای حضور در مرکز حفظ قرآن نام‌نویسی کردند که از این میان ۱۵ نفر توانستند از دوره آزمایشی با موفقیت بیرون بیایند. بنا بر این کار مدرسه را با ۵ قرآن‌آموز مستعد آغاز کردم که از این تعداد ۶ نفر طلبه هستند که همزمان با دروس حوزوی مشغول حفظ قرآن هستند، همچنین دو قرآن‌آموز از کشور‌های هند و عراق هم داریم.

مدیر مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن امام محمدباقر(ع) با بیان اینکه از همان ابتدا به لحاظ مالی به خانواده‌ام وابستگی نداشتم گفت: همیشه برای امرار معاش کارهای مختلفی از جمله کارگری انجام داده‌ام و حدود ۵ سال خادم یک مسجد بودم، آن زمان وقتی بچه‌های کوچک را می‌دیدم که به مسجد آمده و شروع به خواندن قرآن می‌کردند با خودم فکر کردم خوب است من هم کاری در زمینه قرآن انجام دهم.

وی ابرازداشت: حفظ قرآن را دوست داشتم به همین دلیل وارد وادی حفظ قرآن شدم، سال ۸۹-۹۰ بود که برای حفظ  قرآن به مؤسسه بیت‌الاحزان استهبان رفتم اما در آنجا بیمار شدم و مجبور شدم به منزل بازگردم، البته هشت جزء از قرآن را در خانه حفظ کردم و ۴ سال بعد به امامزاده اسماعیل(ع) حوالی شیراز رفتم می‌خواستم مابقی قرآن را ظرف مدت یک سال حفظ کنم.

خنفری ادامه داد: در دوره آزمایشی حفظ قرآن بودم که متوجه شدم میگرن دارم و پزشک به من گفت باید دارو مصرف کنی و لذا تا پایان سال نمی‌توانی حافظ کل قرآن شوی یکی از دوستانم با من تماس گرفت و گفت فیصل نگران نباش بیا پیش من مشهد، من هم به مشهد رفتم و به لطف و عنایت آقا امام رضا(ع) حافظ کل قرآن شدم و واقعاً عنایات حضرت را در آن زمان حس کردم و در مدت زمانی که در مشهد بودم اتفاقات عجیب و غریب بسیاری برایم رخ داد.

مدیر مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن امام محمدباقر(ع) با اشاره به اینکه حدود ۱۰ ماه در مشهد مقدس برای حفظ قرآن حضور داشتم، تصریح کرد: ادامه حفظ قرآن را در مرکز ثامن‌الحجج(ع) پی‌گیری کردم و به لطف خدا در مدت ۱۰ ماه موفق به حفظ کل قرآن و قبولی در آزمون وزارت ارشاد شدم.

وی درباره برنامه‌هایش بعد از حفظ کل قرآن گفت: پس از اینکه حافظ کل قرآن شدم دو راه را برای خود متصور شدم اول اینکه به مرور محفوظات و تثبیت آن بپردازم و در مسابقات قرآن شرکت کنم و دوم اینکه به شهر خودم بروم و با تأسیس مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن به ترویج آیات الهی بپردازیم. برای انتخاب یکی از این دو راه به سراغ استادم آقای عدنان موسوی و ماجرا را با وی درمیان گذاشتم. وی گفت: اگر مؤسسه قرآنی تأسیس کنی خیر دنیا و آخرت را به دنبال دارد و اگر بتوانی سالیانه ۱۰ الی ۱۵ حافظ قرآن تربیت کنی بسیار برای تو بهتر خواهد بود، بنابراین من هم همین مسیر را در پیش گرفتم.

خنفری در پاسخ به این سؤال که هزینه‌های این مدرسه قرآنی از کجا تأمین می‌شود، عنوان کرد: صبح‌ها بوفه یک مدرسه‌ای را در اختیار گرفته‌ام و سود حاصل از آن را برای مؤسسه هزینه می‌کنم. گاهی هم مسائل و مشکلات را با خیران مطرح و کمک‌هایی از آنها دریافت می‌کنم. البته خدا در این زمینه گشیش می‌کند مثلاً چندی پیش رئیس بیمارستان آبادان نزد من آمد و گفت: من هم می‌خواهم در ثواب قرآن‌آموزان شما شریک باشم و به همین دلیل ناهار ۲ ماه این افراد را تأمین می‌کنم.

وی ادامه داد: همچنین دوستانی دارم که هر ماه ۵۰ هزار تومان به مؤسسه ما کمک می‌کنند که حدوداً ۴۰۰ هزار تومان می‌شود و خود بچه‌ها هم به عنوان شهریه مبلغی را پرداخت می‌کنند.

مدیر مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن امام محمدباقر(ع) با بیان اینکه چند وقتی است که محفوظاتم را همراه با بچه‌های مؤسسه دوره می‌کنم و دوباره شور و اشتیاق حضور در مسابقات بین‌المللی در وجودم زنده شده است، گفت: نخستین گامی که دوست دارم بردارم این است که ابتدا محفوظاتم را تثبیت کنم و دوم اینکه حوزه علمیه حفاظ تأسیس کنم و در کنار آن نیز یک دارالقرآن راه‌اندازی کنم، امیدوارم بتوانم به زودی زود به عنایت و برکت حضرت زهرا(س) این امر محقق شود.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *