آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

نگاه متفاوت به انتخابات پنجمین دوره شورای شهر بندرعباس

طبق آخرین آرا اعلام‌شده یازده نماینده منتخب مردم در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر بندرعباس مشخص شدند که حال نگاهی ریزبینانه به این افراد خواهیم پرداخت.

بازخبر /طبق آخرین آرا اعلام‌شده یازده نماینده منتخب مردم در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر بندرعباس مشخص شدند که حال نگاهی ریزبینانه به این افراد خواهیم پرداخت.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، در حالی یازده نماینده منتخب مردم در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر بندرعباس مشخص شدند که از سیزده عضو فعلی شورای شهر بندرعباس تنها پنج عضو به نام‌های “فاطمه جراره، اسلام باوقار، کیانوش جهانبخش، پرویز سالاری و هومن رفیعی بندری” توانستند به دوره پنجم راه یابند.

اما در مقایسه نفر اول دوره چهارم و پنجم به آماری جالب می‌رسیم نفر اول دور چهارم شورای شهر بندرعباس به “اسلام باوقار” با ۲۳ هزار و ۵۲۷ رأی اختصاص داشت که در انتخابات ۲۹ اردیبهشت به “فاطمه جراره” با ۲۴ هزار و ۸۵۷ رأی رسید که نشان‌دهنده جهش یک هزار و ۳۳۰ رأی نفر اول این دور است.

اما شاید مهم‌ترین بازماندگان از دور پنجم را بتوان به “مهران نجاتی و رضا حیدری زاده” اشاره کرد که به ترتیب در دور چهارم با ۲۰ هزار و ۴۱۲ رأی و ۱۸ هزار و ۳۲۰ رأی به ترتیب دوم و چهارم شدند اما در انتخابات پنجمین دوره به ترتیب حائز ۱۴ هزار و ۴۲۷ رأی و ۱۶ هزار ۲۴۶ رأی شدند و با حضور در جمع اعضای علی‌البدل در لیست نیمکت نشینان شورای پنجم قرار گرفتند.

از نکات جالب دیگر می‌توان به حضور “عبدالمجید جلالی”، عضو ادوار شورای شهر بندرعباس در لیست اعضای علی‌البدل اشاره کرد و از اعضای ثابت این مهم در دوره چهارم و پنجم است. “جلالی” در دوره چهارم موفق به کسب ۱۱ هزار و ۲۱۳ رأی و در دوره پنجم با ۱۴ هزار و ۳۵۴ رأی بار دیگر وارد لیست اعضای علی‌البدل شد.

اما نکته جالب دیگر حضور “فیصل دانش و هومن رفیعی بندری” از اعضای رد صلاحیت شده هیئت نظارت استان و تأییدشده هیئت عالی نظارت کشور اشاره کرد که به ترتیب با کسب ۲۱ هزار و ۲۲۲ رأی و ۱۶ هزار و ۷۲۹ رأی به ترتیب سوم و یازدهم شدند.

رکورددار صعود در جدول شورای شهر پنجم در بین افراد عضو فعلی، را باید به “پرویز سالاری” با رشد چهار پله‌ای اختصاص داد، جایی که “سالاری” در دوره چهارم با ۱۳ هزار و ۴۳۸ رأی در رتبه یازدهم و در دوره پنجم با ۱۸ هزار و ۱۹۰ رأی در رتبه هفتم قرار گرفت. پس‌ازآن “فاطمه جراره” با دو پله و “کیانوش جهانبخش” با یک پله در رده‌های دوم و سوم بیشترین صعود قرار دارند.

اگر به سمت بیشترین سقوط بین نفرات فعلی شورای شهر و راه‌یافته به دوره پنجم پیش برویم باید به “هومن رفیعی بندری” اشاره کرد که با کسب ۱۵ هزار و ۹۹۹ رأی و قرار گرفتن در رتبه ششم دوره چهارم با کسب ۱۶ هزار و ۷۲۹ رأی در رتبه یازدهم دوره پنجم قرار گرفت و سقوط پنج پله‌ای را تجربه کرد که با توجه به فرصت سوزی ها و دیر تایید شدن صلاحت دور از انتظار هم نبود.

اما در خصوص اختلاف نفر آخر اعضای اصلی و نفر اول علی‌البدل بررسی‌ها نشان می‌دهد در دوره چهارم اختلاف ۸۳۵ رأی و در دوره پنجم ۲۵ رأی بوده که نشان‌دهنده رقابت تنگاتنگ نامزدهای انتخابات شورای شهر بندرعباس در دوره پنجم است.

از نکات بارز دیگر می‌توان به بی‌اعتنایی رأی‌دهندگان به لیست‌های ارائه‌شده در شهر و فضای مجازی اشاره کرد که مشخص شد لیست‌ها تأثیری در بالا رفتن رأی نامزدها ندارد و درحالی‌که در لیست ائتلاف بندر(انتصاب به جریان اصولگرایی) شاهد حضور “فاطمه جراره، پرویز سالاری و احمد عامری” هستیم، در جناح اصلاح‌طلبان،لیست شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان شهرستان بندرعباس شاهد حضور “آبتین امیری و فیصل دانش” در جمع یازده عضو شورای شهر هستیم هرچند ائتلاف همدلی و پاکدستی هم با ورود “اسلام باوقار” و لیست انجمن اسلامی معلمان با ورود “مجید عسکری زاده” دارای یک عضو در شورای پنجم خواهند بود اما به سایر ائتلاف‌ها چندان اعتنایی نشده که شاید مهم‌ترین آن را بتوان به ائتلاف “تا بندرعباس ۱۴۰۰” که با حضور رضا صادقی شانس زیادی را برای خود متصور می‌شدند و لیست ائتلاف بزرگ شهریاران اشاره کرد که به‌نوعی بزرگ‌ترین شکست‌خورده‌های انتخاباتی لقب می‌گیرند.

از بین جامعه ورزش هم حضور “کیانوش جهانبخش”، رئیس هیئت ورزش‌های همگانی، “اسلام باوقار”،رئیس هیئت تیراندازی با کمان، “هومن رفیعی بندری”، رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد و “جواد بلارک” رئیس هیئت ورزش کارگری بندرعباس می‌تواند نسبت به شورای قبل که شاهد حضور روسای هیئت‌های ورزشی همچون “نجاتی، رئیسی تختی، جهانبخش، باوقار و رفیعی بندری” بود، تعداد برابری به خود ببیند./ ایسنا

پسندیدم(6)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *