آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

دسرهای خوشمزه که می‌توان بدون فر

بهتر است مواد خمیر تارت خنک باشند و برای درست کردن آن از دستگاه غذاساز استفاده کنید تا خمیر ترد شود.

نکات طرز تهیه تارت میوه

بهتر است مواد خمیر تارت خنک باشند و برای درست کردن آن از دستگاه غذاساز استفاده کنید تا خمیر ترد شود. برای براق شدن میوه‌ها و تازه ماندن آن‌ها روی تارت هم می‌توانید از ژله بی‌رنگ استفاده کنید. ژله را طبق دستور درج شده روی بسته درست کنید و بگذارید کمی داخل یخچال بماند. وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد، آن را از یخچال دربیاورید و روی میوه‌های تارت بریزید.

برای ترد شدن و بیشتر شدن کیفت خمیر تارت، آن را با دست ورز ندهید و با غذاساز درست کنید. به جای آب پرتقال درون این دستور پخت می‎توانید از آب سرد یا شیر سرد استفاده کنید و این بستگی به سلیقه شما دارد ولی آب پرتقال به تارت میوه طعم خوبی می‌دهد.

طرز تهیه تارت میوه فصل

تارت نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل می‌شود. یکی لایه خمیر یا کراست ترات است و لایه دیگر موادی است که داخل تارت ریخته می‌شود.
زمان آماده سازی ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
زمان کل ۱ ساعت
تعداد ۴ نفر

مواد لازم

  • ۲۵۰ گرم آرد
  • ۲ قاشق سوپ خوری شکر
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲ قاشق سوپ خوری آب پرتقال

مواد کرم تارت

  • ۵۰ گرم نشاسته ذرت
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • ۲ قاشق سوپ خوری پودر بادام
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳۵۰ میلی لیتر شیر
  • ۱ قاشق سوپ خوری کره
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
  • میوه‌های فصل به دلخواه

دستور العمل‌

  • آرد و شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و در غذاساز بریزید.
  • کره که تازه از یخچال بیرون آورده‌اید و کاملا سرد است را به تکه‌های کوچک خرد کنید و به مواد داخل غذاساز اضافه کنید.
  • خمیر باید به اندازه ای هم بخورد که به شکل خرده نان دربیاید.
  • وقتی خمیر به شکل خرده نان درآمد زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
  • ۳۰ ثانیه بگذارید خمیر با دستگاه همزده شود.
  • در مرحله بعد ۱ قاش سوپخوری آب پرتقال را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با غذاساز خمیر را مخلوط کنید.
  • ۱ قاشق سوپخوری دیگر را در صورت نیاز به خمیر اضافه کنید و باز با غذاساز مخلوط کنید.
  • در این مرحله خمیر یکدست و لطیفی خواهید داشت.
  • خمیر را داخل یک نایلون برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
  • بعد از اینکه خمیر داخل یخچال خنک شد، روی یک سطح صاف و تمیز یا کانتر آشپزخانه کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و یکی کیسه فریزر را باز کنید و روی خمیر قرار دهید.
  • سپس با وردنه به آرامی خمیر را باز کنید.
  • بعد از باز کردن خمیر به اندازه قالب، خمیر را داخل قالب بگذارید و صاف کنید تا شکل قالب را به خودش بگیرد.
  • دور خمیر تارت را با استفاده از چاقو ببرید.
  • با چنگال کف خمیر تارت بزنید تا خمیر زیاد پف نکند.
  • خمیر را برای ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد از بیست دقیقه قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

طرز تهیه کرم تارت

  • شکر را با نشاسته ذرت در یک ماهیتابه مخلوط کنید.
  • ۳۵۰ میلی‌لیتر شیر سرد را به شکر و نشاسته اضافه کنید.
  • در مرحله بعد پودر بادام و زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
  • ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
  • وقتی که غلظت کرم کمی از فرنی بیشتر شد آن را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل و پنیر خامه ای را اضافه کنید.
  • کرم که خنک شد، داخل قالب تارت میریزیم و بعد هر میوه‌ای که دوست داشتید را روی کرم می‌گذارید و تزیین می‌کنید.
  • برای براق شدن میوه‌ها و تازه ماندن آن‌ها روی تارت هم می‌توانید از ژله بی‌رنگ استفاده کنید.
  • ژله را طبق دستور درج شده روی بسته درست کنید و بگذارید کمی داخل یخچال بماند. وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد، آن را از یخچال دربیاورید و روی میوه‌های تارت بریزید.

برگرفته از سایت بازکوکی

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *