آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

کاهش خطر حمله قلبی با خوردن فرنی

مصرف روزانه یک کاسه فرنی خطر حمله قلبی را به شدت کاهش می‌دهد.

 باز خبر,به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، دانشمندان در تحقیقات جدید خود دست یافتند، جو دوسر باعث کاهش کلسترول و عدم لخته شدن خون در رگ‌ها می‌شود.

مصرف جو بیماری‌های قلبی و عروقی را به طرز چشم‌گیری کاهش و بدن فرد را در صحت و سلامت قرار می‌دهد.

این مطالعات که در ۵۸ کلینیک پزشکی و روی ۴ هزار نفر از سراسر جهان انجام شده نشان داد، مصرف روزانۀ ۱۰۰ گرم جو دو سر به مدت سه هفته باعث کاهش ۲۳درصد کلسترول تام، ۲۳ درصد کلسترول LDL، ۲۱ درصد تری گلیسرید، و ۲۰درصد کلسترول HDL شده است.

دکتر ولادیمیر گفت: فرنی به عنوان یک غذای سالم و سرشار از خواص جو می‌تواند بزرگسالان را تا ۵۰ درصد از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی دور نگه دارد و هم‌چنین اگر فردی سیگاری باشد، قطعا به خاطر طبع جو و تغییراتی که در بدن ایجاد می‌کند، تمایلش به کشیدن سیگار کاهش می‌یابد.

یک فنجان سبوس جو دو سر پخته شده ۸۸ کالری دارد.

کانادا به عنوان سومین کشور تولید کننده جو در جهان نه تنها از صادرات آن منفعت مالی به جیب می‌زند، بلکه مردمش با مصرف روزانه جو از عارضه‌های قلبی و عروقی در امان هستند.

پسندیدم(1)نپسندیدم(0)
کلمات کلیدی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *