چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟ سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن نقش جرثقیل سقفی در توسعه صنعت ساختمانی آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول

مرکز ۱۰۰ تختخوابی تکمیل درمان بیماران مبتلا به کرونا در بندرعباس افتتاح شد

مرکز ۱۰۰ تختخوابی تکمیل درمان بیماران مبتلا به کرونا در بندرعباس با هدف ایجاد نقاهتگاه برای بیماران بهبود یافته پس از ترخیص از بیمارستان افتتاح شد.

بازخبر /   این مجموعه با دستور استاندار هرمزگان و پیگیری معاون امور عمرانی استانداری و همکاری منطقه یکم نیروی دریایی ارتش، جهت تکمیل درمان بیماران مبتلا به کرونا در بندرعباس راه اندازی شده است.

استاندار هرمزگان شب گذشته(۱۷ فروردین ماه) در آیین افتتاح این مجموعه تکمیل درمان بیماران مبتلا به کرونا، عنوان کرد: با اضافه شدن این ۱۰۰ تخت، تعداد تخت‌های تکمیل دوره درمان بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان به ۶۰۰ تخت رسید.

وی ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته در هرمزگان، توانمندی های استان در راستای مقابله با ویروس کرونا افزایش یافته و تجهیزات و کالاهای بهداشتی مورد نیاز از جمله الکل، ماسک، ژل ضدعفونی و لباس ضد ویروس در هرمزگان در حال تولید هستند.

همتی تصریح کرد: با همکاری خیرین، بنگاه‌های اقتصادی، دستگاه‌های اجرایی، مجموعه نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی سپاه و ارتش، تخت های تکمیل درمان و همچنین بیمارستان صحرایی در استان راه اندازی شده و به لحاظ امکانات و تجهیزات، استان هرمزگان در وضعیت خوبی جهت درمان بیماران مبتلا به کرونا قرار دارد.

استاندار هرمزگان اظهار داشت: با همکاری همه مجموعه ها و انسجام خوبی که در استان ایجاد شده و همراهی بسیار خوب مردم به ویژه با رعایت توصیه ماندن در خانه، روند بیماری کرونا در هرمزگان مدیریت شده است.

وی گفت: بیش از ۸۰ درصد مردم هرمزگان در قالب طرح بسیج ملی مقابله با کرونا، غربالگری شده و اطلاعات آنان ثبت شده است.

همتی با تاکید بر اینکه باید همچنان رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در اولویت باشد، بیان داشت: تاکنون با آموزش و اطلاع‌رسانی، تامین امکانات و تجهیزات و همراهی خوب مردم، در مدیریت بیماری کرونا در سطح کشور و همچنین استان هرمزگان موفق بوده ایم و باید این همکاری‌ها همچنان ادامه داشته باشد.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: در ادامه این روند باید بتوانیم با رعایت تمامی اصول بهداشتی، کار و فعالیت های مختلف را نیز انجام دهیم و افرادی که حضور آنها در محل کار و تولید ضروری است، با رعایت تمامی اصول و افزایش سطح ایمنی به فعالیت بپردازند.

همچنین امیر دریادار دوم مجتبی محمدی فرمانده منطقه یکم دریایی نداجا گفت:‌ ۵۰ تخت خواب ویژه آقایان و ۵۰ تخت خواب ویژه خانم ها با تلاش نیروی دریایی ارتش و هماهنگی استانداری و ستاد مقابله با کرونا استان راه اندازی شد.

دریادار محمدی افزود: هدف از ایجاد این نقاهتگاه اجرایی نمودن تدابیر ابلاغی از سوی سلسله مراتب فرماندهی برای همکاری و هماهنگی بیشتر با اقدامات مبارزه با کرونا است.

وی اظهار کرد: امیدواریم اقداماتی که از سوی استان و مسئولین مربوطه بهداشتی در مبارزه با این بیماری آغاز شده به مرحله ای برسد که نیازی به استفاده از این نقاهتگاه نباشد.

محمدی عنوان کرد:  در هر صورت با توجه به شرایط و امکاناتی که در اختیار داریم؛ توانستیم این مکان نقاهتگاهی را برای استفاده بیماران فراهم کنیم؛ امیدواریم ما به عنوان یگانهای نظامی توانسته باشیم بخشی از مسئولیت های بهداشتی را در قالب قرارگاه رزمایش بیولوژیکی که ارتش و نیروهای مسلح آغاز کرده‌اند را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مراسم افتتاح نقاهتگاه اظهار کرد: علاوه بر تختهای بیمارستانی فضاهایی برای تکمیل مراحل درمانی در سطح استان در نظر گرفته ایم.

دکترحسین فرشیدی با بیان اینکه  استراتژی ایجاد نقاهتگاه برای بیماران بهبود یافته پس از ترخیص از بیمارستان در نظر گرفته شد، عنوان کرد: بیماران پس از ترخیص از بیمارستان به مراکز مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا ارجاع داده میشوند تا مراحل تکمیل درمان و دوران نقاهت خود را به مدت ۱۴ روز سپری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: پیش از این تصور بر این بود که بیماران پس از ترخیص پروسه قرنطینه و استراحت ۱۴ روزه در منزل را رعایت می‌کنند ولی تجربه ۲ ماهه اخیر نشان داد برخی از بیماران پروسه قرنطینه بعد از بهبود بیماری را رعایت نمی‌کنند.

پسندیدم(0)نپسندیدم(1)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *