قرارداد دوجانبه برق ، بورس انرژی و تامین برق صنایع جذب مشتری با هدیه تبلیغاتی ارزان 10 اقدام مهم قبل از مهاجرت که اگر ندونی پشیمون می شی ! چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

آغاز صنعت پرورش ماهیان خاویاری در هرمزگان

مدیرکل شیلات هرمزگان از ذخیره‌سازی بچه‌ماهی خاویاری در شهرستان حاجی‌آباد و برداشتن نخستین گام‌های این صنعت خبر داد.

 باز خبر,سیدپرویز محبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس با اشاره به آغاز صنعت پرورش ماهیان خاویاری در هرمزگان اظهار داشت: این مهم در راستای اهداف شیلات مبنی بر مطالعه و بررسی و امکان‌سنجی پروش ماهیان خاویاری به‌منظور استفاده حداکثری و چندمنظوره از منابع آب شهرستان‌های غیر ساحلی استان، افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید توسعه آبزی‌پروری استان، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان، توسعه آبزی‌پروری در مناطق دور از ساحل، افزایش تولید و مصرف گوشت آبزیان و در نهایت بررسی امکان تولید خاویار در جنوب کشور صورت می‌گیرد.

وی افزود: در این راستا تعداد ۵۰۰ قطعه بچه‌ماهی خاویاری که از مرکز شهید مرجانی واقع در استان گلستان تامین شده است در دو نقطه از شهرستان حاجی‌آباد (۴۵۰ قطعه در روستای طارم، مزرعه کشاورزی دشت گل‌روئیه و ۵۰ قطعه در باغی در حاشیه شهرستان حاجی آباد) رهاسازی شد.

مدیرکل شیلات هرمزگان مدت زمان حمل از مبدأ تا مقصد را حدود ۴۸ ساعت خواند و تصریح کرد: این انتقال با صد درصد بازماندگی و موفقیت کامل بوده است که با توجه به بعد مسافت، قرار داشتن در فصل گرما و بالا بودن وزن بچه‌ماهی  یک تجربه موفقیت‌آمیز بوده است.

محبی با اشاره به اینکه این مرحله از ذخیره‌سازی بچه‌ماهی‌های خاویاری آزمایشی بوده است، گفت: در صورت موفقیت این مهم در سال‌های آینده شاهد توسعه بخش پرورش ماهیان خاویاری خواهیم بود و  اداره‌کل شیلات هرمزگان  تسهیلات مناسب و حمایت‌های خوبی را برای سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در بخش پرورش ماهیان خاویاری در نظر گرفته است.

مدیرکال شیلات هرمزگان تاکید کرد: صادرات گوشت ماهیان خاویاری و خاویار سهم خوبی را در میان صادرات سایر آبزیان کشور به خود اختصاص داده است و در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد تخصیص بخشی از این مهم به استان هرمزگان خواهیم بود.

وی یادآور شد: استان هرمزگان به‌دلیل بهره‌مندی از مواهب طبیعی فراوان، ظرفیت‌های بسیار مناسبی در زمینه صنعت آبزی‌پروری دارد و این استان در تمامی محورهای شیلاتی و به‌ویژه بخش آبزی‌پروری اعم از ماهیان گرم آبی، ماهیان سرد آبی، پروش ماهیان دریایی، ماهیان زینتی، پرورش میگو و حتی ماهیان خاویاری که تاکنون مختص شمال کشور بوده است فعالیت مطلوبی دارد.

پسندیدم(2)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *