دانلود انیمیشن غول آهنی دوبله فارسی مفاهیم اساسی حقوق ثبت از زبان وکیل ثبت آیا عمل زیبایی بینی گوشتی سخت است؟ دیجی ماشین، بهترین وبسایت نقد و بررسی خودرو در ایران

تجمع کارکنان منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس مقابل استانداری هرمزگان

از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح امروز تعدادی از کارکنان و کارگران منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس مقابل استانداری هرمزگان تجمع کردند.

 باز خبر,از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح امروز تعدادی از کارکنان و کارگران منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس مقابل استانداری هرمزگان تجمع کردند.

در این تجمع‌، کارکنان، نگران آینده این مجتمع صنعتی بودند و در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، اضافه کردند: همان‌طور که با وعده خصوصی‌سازی و بهبود امور مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال را واگذار و در پی آن شاهد سرگردانی و کاهش حقوق کارگران وبی ثبانی در آن هستیم، نمی‌خواهیم چنین موضوعی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس رخ دهد.

تجمع‌کنندگان پلاکاردهایی با عنوان‌های “خصوصی‌سازی نمی‌خواهیم” و “استاندار حمایت، حمایت” در دست داشتند.

این مجتمع در حال حاضر به‌صورت نیمه‌دولتی و زیر نظر معاونت توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت(ایمیدرو) اداره می‌شود و طی هفته گذشته از سوی(کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس ایمیدرو )در حکمی حسن خلج طهرانی را جایگزین عبدالمجید عبدلی‌زاده کرد. گفته می‌شود چند روز قبل عبدلی‌زاده از این پست استعفا داده است.

به گزارش ایسنا، منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس در کیلومتر ۱۳ بزرگراه شهید رجایی در غرب بندرعباس واقع‌شده است.منطقه در تاریخ ۲۴/۱۰/۷۶ بانام  منطقه ویژه اقتصادی معادن و فلزات، بر اساس مصوبه هیئت وزیران تأسیس و از تاریخ ۱۶/۱۲/۸۳ به منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس و سپس با اضافه شدن عبارت اقتصادی در ابتدای سال ۸۸ به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس تغییر نام دارد .

این منطقه با وسعت تقریبی ۵۰۰۰ هکتار در ۴ سایت جنوبی ،میانی ، شمالی و توسعه به لحاظ جغرافیایی تقسیم که ۲۰۰۰ هکتار آن عملیاتی و شرکت‌های سرمایه‌گذار در حال اجرا یا بهره‌برداری طرح‌های  موردنظر می‌باشند و ۳۰۰۰ هکتار دیگر در حال آماده‌سازی زیرساخت‌ها است . منطقه از شمال به کوه‌های پولادی پالایشگاه‌های هشتم ، ستاره خلیج‌فارس و هرمز و از جنوب به اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی و مواد نفتی  ، آب‌های آزاد و خلیج‌فارس ، از غرب به بندر شهید رجایی و از شرق به نیروگاه ۱۲۰۰ مگاواتی توانیر و شهر بندرعباس و خطوط ریلی  مرتبط و شرایط متمایزی را پدید آورده است .

فراهم آوردن شرایط جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و هدایت آن‌ها در جهت احداث واحدهای صنعتی و معدنی صنایع انرژی بر و فرآوری مواد معدنی و همچنین رشد توسعه اقتصادی ، افزایش فرصت‌های شغلی ، افزایش و توسعه فناوری‌های مدرن حوزه تولید ، مهارت‌های مدیریتی ، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات به‌منظور رقابت در بازارهای جهانی جزء اهداف ترسیم‌شده منطقه است.

فعالیت‌های شرکت با عملیاتی شدن سایت جنوبی و احداث ساختمان‌های اداری ، حصار کشی سایت میانی ، احداث شبکه‌های راه و تأسیسات ، هتل پنج ستاره خلیج‌فارس ، کارخانه‌ها آب‌شیرین‌کن ، پل‌های روگذر به محور شهید رجایی و راه‌آهن شروع و با ادغام شرکت نورد بندرعباس (بارکو) و ملحق شدن اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی ، نفتی و استقرار گمرک با عملیاتی شدن سایت‌ها محقق شد و هم‌اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر فولاد – آلومینیوم و سایر صنایع، این منطقه به قطب صنعت فولاد ، آلومینیوم ، آند ، تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی و انرژی برق تبدیل‌شده است

 

 

 

 

پسندیدم(2)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *