چرا انتخاب وکیل مجرب و حرفه‌ای در شیراز مهم است؟ کشف شهاب سنگی از سیارک وستا در ایران مراسم رونمایی از ۳۰ کتیبه گِلی هخامنشی هزینه تعویض مفصل زانو در سال 1403 چقدر است؟

صدور بیش‌از ۳۵۰۰ مجوز مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه هزار و ۵۱۸ مجوز در حوزه مشاغل خانگی در این استان صادر شده است.

بازخبر/حامد آرامش روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: فعالان حوزه مشاغل خانگی سیستان و بلوچستان برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود هم در روند دریافت مجوز و هم دریافت تسهیلات حمایت می‌شوند، چرا که این نوع از مشاغل امروزه بدلیل دربرگیری فراوان و هزینه پایین تر نسبت به دیگر شغل‌ها، برای متقاضیان بویژه بانوان و خانواده‌ها با اهمیت است.
وی افزود: بر این اساس از ابتدای سالجاری تا کنون سه هزار و ۵۱۸ مجوز مشاغل خانگی در استان به صورت الکترونیکی برای متقاضیان صادر شده که شامل سه هزار و ۴۶۴ نفر مستقل و ۵۴ نفر پشتیبان است.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در دولت سیزدهم به منظور تسهیل شرایط کسب و کار و حذف امضاهای طلایی، دستگاه‌ها و نهادها خدمات خود را بصورت الکترونیکی به مردم ارائه می‌کنند که از جمله این خدمات، صدور مجوز مشاغل خانگی است.
وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند برای دریافت مجوز متناسب با نوع گرایشی که آموزش دیده‌اند و قصد فعالیت دارند، به سامانه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنند.
آرامش گفت: همچنین از ابتدای امسال تاکنون در سیستان و بلوچستان یک‌هزار و ۳۲۲ طرح مشاغل خانگی به مبلغ یک‌هزار و ۴۷ میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شده که ۵۲۱ طرح در مجموع ۴۶۶ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده‌اند.
وی تاکید کرد: در چند روز اخیر با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب بانک مرکزی، و در راستای حمایت از کسب و کارهای خانگی، سقف تسهیلات برای مشاغل مستقل از ۱۰۰ به ۱۵۰ میلیون تومان و برای مشاغل پشتیبان از ۲ میلیارد به چهار میلیارد تومان افزایش یافت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در خصوص تسهیلات تبصره ۱۶ ماده واحده قانون بودجه کشور نیز گفت: با تصویب هیات وزیران تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته شده که کارآفرینان اجتماعی، تسهیلگران اشتغال، پشتیبان‌های مشاغل خرد و خانگی، کارفرمایان طرح‌های مددجویی، شرکت‌های تعاونی و فعالان حوزه دانش بنیان و زنان سرپرست خانوار در اولویت دریافت هستند.
وی افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ فرصت بسیار مناسبی برای اشتغالزایی و رشد تولید در بنگاه‌های اقتصادی است که امیدواریم با هم افزایی دستگاه‌های اجرایی و استقبال فعالان کسب و کار، کارآفرینان و قشر جوان استان، این فرصت به نحو شایسته در مسیر رشد و توسعه و اشتغال استان استفاده شود.
آرامش در خصوص تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور نیز گفت: از این طریق هم منابع بانکی در اختیار کارآفرینان و فعالان اقتصادی قرار می‌گیرد.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *