افرادی که به دلیل حوادث مختلف ناشی از کار در هشت ماه گذشته از سال جاری در محیطهای کاری و کارگاهی این جزیره جان خود را از دست دادند، همگی مرد بودند.
وی ادامه داد: بیشترین علل فوت افراد مرتبط با حوادث کار در این جزیره مربوط به برق گرفتگی با پنج فوتی و سقوط از بلندی با سه فوتی بوده است.
رییس اداره پزشکی قانونی شهرستان قشم توضیح داد: در این مدت ۲۹ نفر مصدوم حوادث کار به این اداره پزشکی قانونی مراجعه کرده اند که پنج نفر آنان زن و ۲۴ نفر آنان مرد بودند.
اسلامی یاد آور شد: آمار تلفات حوادث کار در سال گذشته ۵۳ نفر مرد (۲۱ نفر در ۶ ماه اول و ۳۲ نفر در ۶ ماه دوم) بوده است.
وی، ارزشنهادن به جان انسانها، داشتن برنامه ایمنی در کار، رعایت استانداردها و قوانین مربوطه؛ آموزش و ایجاد نظام اطلاعرسانی و عبرت از حوادثی که اتفاق افتاده را از مهمترین راهکارها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس دانست.
هرگونه حادثه و اتفاقی در حین انجام کار یا وظیفه برای کارکنان و کارگران مشغول در کارگاه و محل کار رخ دهد که موجب آسیب جسمی، نقص عضو یا فوت فرد شود، جزو حوادث ناشی از کار به شمار میرود.
مطابق تعریف پزشکی قانونی مصدومیت ناشی از حادثه کار به آثار ناشی از صدمات فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و روانی به دنبال کار گفته می شود و نیازی به وجود رابطه کارگر و کارفرما برای مصدوم نیست.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما