۰ نفر

پیاز جوانه زده/ مضر یا مفید؟

۵ آذر ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲
کد خبر: 127291
پیاز جوانه زده/ مضر یا مفید؟

برخی افراد قسمت‌های جوانه زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند.

یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانه‌زده را تشریح کرد.
جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود.
عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش می‌دهد.
این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه‌ای و عملکردی آن است.
وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی می‌یابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش می‌یابد.
عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می‌شود که نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

بازخبر پلاس

صفحه اول روزنامه های ایران

حوادث

خبر ویژه

پربیننده‌ترین

آخرین اخبار