-
دلایل خارش چشم
متخصصان چشمپزشکی میگویند در اکثر موارد عارضه خارش چشم جدی نبوده و درمانی آسان دارد.
-
خطر بیخوابی و استرس برای مفاصل/ آرتروز؛ مهمان همیشگی فرد مبتلا
«آرتروز» شایعترین بیماری مفصلی پیشرونده است که با ساییدگی استخوانها و کاهش توان حرکتی همراه است؛ اغلب مفاصل دست، زانو، لگن و ستون فقرات را تحت تاثیر قرار میدهد و معمولا با افزایش سن نیز شدیدتر میشود؛ این در حالی است که میتوان با کنترل عوامل زمینهساز آن نسبت به پیشگیری از بروز و همچنین جلوگیری از پیشرفت آن اقدام کرد.
-
چرا انتخاب وکیل مجرب و حرفهای در شیراز مهم است؟
آیا تا به حال فکر کردهاید که چرا انتخاب یک وکیل مجرب و حرفهای در شیراز برای پروندههای حقوقی شما اهمیت حیاتی دارد؟ وکیلی که به خوبی با جزئیات قوانین و روالهای حقوقی آشنا باشد، قادر است که پرونده شما را به نتایج مثبت برساند
-
مراسم رونمایی از ۳۰ کتیبه گِلی هخامنشی
۳۰ قطعه از ششمین محموله الواح هخامنشی که اوایل مهرماه با هواپیمای رئیسجمهور از نیویورک به کشور برگردانده شد، صبح امروز سهشنبه (۱۷ مهر) در موزه ملی ایران و توسط رئیسجمهور، وزیر میراث فرهنگی و مسئولان این وزارتخانه رونمایی شد.
-
هزینه تعویض مفصل زانو در سال 1403 چقدر است؟
تعویض مفصل زانو یکی از روشهای تخصصی و پرهزینه برای درمان مشکلات جدی مفصلی است که به منظور جایگزینی زانوی آسیبدیده با یک مفصل مصنوعی انجام میشود. این جراحی زمانی به بیماران توصیه میشود که سایر روشهای درمانی مانند مصرف دارو یا انجام فیزیوتراپی نتوانند بهبود لازم را ایجاد کنند. بیشتر افرادی که دچار آسیب شدید یا فرسایش مفصل زانو هستند، به این جراحی نیاز پیدا میکنند.
-
۸ دلیلی که بچهتان شروع میکند به دروغ گفتن به شما
با رشد کودک، آنها شروع میکنند به امتحان کردن سطح محدودیتهایشان که به وسیله والدین یا مراقبین و بزرگترها اعمال شدهاند. دروغ گفتن میتواند راهی برایشان باشد تا بفهمند چقدر میتوانند از آن محدودیتها تخطی کنند و میزان واکنش دریافتی از سوی والدین چقدر خواهد بود و قدرت انعطافپذیری و پایبندی والدین به قوانین حاکمه بر آنها را به چالش بکشند.
-
چگونه از کودکان در برابر آثار منفی فناوری محافظت کنیم
دنیای مدرن امروز مجال آزمون و خطای والدین را در مواجهه فرزندانشان با ابزارهای الکترونیکی ارتباطی بویژه تلفن همراه گرفته است؛ از گوشیهای هوشمند و رسانههای اجتماعی گرفته تا تلویزیون و اسباببازیهای مبتنی بر تبلت، امروزه کودکان به طور مداوم با فناوری محاصره شدهاند.
-
«سلامت روان در محل کار»؛ شعار روز جهانی سلامت روان در سال ۲۰۲۴
روز جهانی سلامت روان هر سال ۱۰ اکتبر به منظور افزایش آگاهی در مورد مسائل مرتبط با بهداشت روان و بسیج تلاشها برای حمایت از این امر مهم گرامی داشته میشود.
-
هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطرات مصرف مشروبات الکلی تقلبی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر ممنوعیت شرعی و قانونی مصرف مشروبات الکلی در کشور، نسبت به خطرات جدی مصرف مشروبات الکلی تقلبی هشدار داد.
-
وضعیت نگرانکننده «سلامت روان» در سطح جهان/ ابتلای بیش از ۱۹درصدِ افراد به یکی از اختلالات اضطرابی
رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران ضمن تشریحی از وضعیت سلامت روان در جهان و ایران، وضعیت سلامت روان در سطح جهان را نگرانکننده عنوان کرد و گفت: در برخی کشورها بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و جنگ سلامت روان را بیشتر تحت تأثیر قرار داده تا جایی که شیوع اختلالات اضطرابی و افسردگی در سالهای اخیر افزایش یافته است. آمارها نیز حاکیست حدود ۱۹.۱ درصد از افراد در طول زندگی خود به نوعی از اختلالات اضطرابی مانند اختلال اضطراب عمومی، اختلال پانیک و فوبیاها مبتلا هستند.
-
نقش پروتئین در سلامت بدن
نقش پروتئین در رشد و نمو، تشکیل و حفظ عضلات و استخوانها، سیستم عصبی، ایمنی، خونرسانی، تنفس، گوارش و تمام فعالیتهای حیاتی بدن بسیار مهم است.
-
در آرزوی امید
دوستداران حیات وحش و فعالان محیط زیست این روزها با بازنشر فیلم های کوتاه از حضور سال های قبل "امید" تک درنای سیبری در فریدونکنار، دلتنگی ۲۰ ماهه خودشان از غیبت این گونه جانوری در این تالاب شمال کشور ابراز کردند و امیدوارند امسال این نماد پرندگان مهاجر در ایران بار سفر برای زمستان گذرانی به مازندران ببندد.
-
۵ بیانیه حزبالله درباره عملیاتهای ضد صهیونیستی/ بیش از ۲۵ کشته و ۱۳۰ زخمی در صفوف ارتش دشمن
بامداد یکشنبه حزبالله لبنان با صدور پنج بیانیه از هدف قرار دادن پایگاهها و نظامیان صهیونیست و درگیری با این متجاوزان خبر داد.
-
داستان حیوانات خاص مطرح شده در فضای مجازی؛ خرافات یا واقعیت؟
در چند وقت اخیر تصاویر ویدیویی از رویت آهوی تکشاخ، طاووس سیاه، هما و کرکس مصری (کوچک) در فضای مجازی منتشر و به شکلی جلوه داده شده است که چنین گونههایی نادر و خاص هستند این در حالیست که کارشناسان معتقدند گونهای مثل آهوی تک شاخ ممکن است در اثر عارضه ژنتیکی به این شکل تبدیل شده باشد یا برخی گونههای خاص پرندگان ممکن است وارداتی باشند و برخی دیگر هم مثل هما یا کرکس در ایران کمیاب و نایاب نیستند.
-
چرایی برگزاری کنسرت در مجموعههای تاریخی؛ وقتی سالنها از کاخها گرانتر میافتند
سالنهای کنسرت طی ماههای اخیر، یک جایگزین قدرتمند را به خود دیدند. مجموعههای تاریخی که تا پیش از این، تجربه چندینسالهای در اجرای کنسرت -نمایشها داشتند، حالا به فضای خوبی برای کنسرتها تبدیل شدهاند. مجموعههایی که در عین گنجایش بیشتر بهنسبت سالنها، هزینههای کمتری بابت اجاره، از کنسرتگذار طلب میکنند و این یعنی یک بازی سراسر برد برای تمامی طرفهای بازی.
-
فراموش کردن یک کلمه به معنی ابتلا به آلزایمر است؟
تعداد موارد زوال عقل در جهان رو به افزایش است و این بیماری، پرسشهایی را برای افراد مبتلا، خانوادهها و متخصصان مراقبتهای بهداشتی به وجود آورده است.
-
درمان ADHD در ۲۰ دقیقه
اگر بتوانید تنها ۲۰ دقیقه در روز از یک هدبند برای کمک به درمان علائم اختلال نقص توجه/بیش فعالی(ADHD) استفاده کنید، تغییر قابل توجهی را شاهد خواهید بود. یک هدبند تخصصی با تحریک الکتریکی نوری غیرتهاجمی مغز به رفع علائم ADHD بدون نیاز به داروهای سنتی که در حال حاضر توسط بسیاری از افراد مبتلا استفاده میشود، کمک میکند.
-
آنفلوآنزا تا چند روز احتمال سرایت دارد؟
بیماریهای مختلف در مدت زمان شخصی میتوانند امکان انتقال به افراد سالم را داشته باشند.
-
هشت علامت سرطان که موقع غذا خوردن خود را نشان میدهند
برخی از علایم در بدن نشان از مشکلات و بیماریهایی چون سرطان دارند و چنانچه بهخوبی به آنها توجه کنید، درصورت ابتلا، بهسرعت میتوانید درمانتان را شروع کنید.
-
وفاق ملی مانع رفع فیلترینگ!
نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی دولت چهاردهم فردا با حضور پزشکیان برگزار خواهد شد. درست مشخص نیست که چه موضوعاتی در دستور کار این جلسه قرار خواهد گرفت اما مسئله رفع فیلتر، از آن مسائلی است که در جریان انتخابات هم وعدههای بسیاری در مورد آن داده شد. محمد کشوری در این باره به خبرآنلاین گفت:« اگر رفع فیلتر بخواهد صورت بگیرد، باید یک اجماعی در ناحیه حاکمیتی شکل بگیرد که در این اجماع رئیسجمهور قطعاً نقش مهمی دارد. اینکه یک نفر بخواهد با یک دستور و بدون این فرآیندها مسئله فیلترینگ را حل کند، امکانپذیر نیست؛ اما همراهی بخش حاکمیتی و وفاق ملی که مدام از آن گفته میشود، ضروری است.»
-
تحقیق تازهای درباره تأثیر مشکلات جسمانی بر کیفیت زندگی معلمان
تحقیقات جدید نشان میدهند که معلمان پس از بازنشستگی با مشکلات جسمی و روانی متعددی دستوپنجه نرم میکنند. مشکلاتی که بیشتر به وضعیت شغلی گذشته آنها و فشارهای جسمی و روانی مرتبط با تدریس بازمیگردد. پژوهشگران در مطالعه ای به بررسی یکی از شایعترین مشکلات جسمی این قشر پرداخته است.
-
سردار نیلفروشان به شهادت رسید
بنابر اعلام روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار پرافتخار، مجاهد و مهاجر فی سبیل الله " سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان" از فرماندهان پیشکسوت و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و مستشار سپاه در لبنان در حمله تروریستی رژیم سفاک صهیونی در شامگاه روز جمعه ششم مهرماه به همرزمان شهیدش پیوست.
-
او فرمانده نصر بود
نصرالله، قول داد جنوب را آزاد کند و این کار را کرد. او در سال ۲۰۰۴ قول داد که زندانیان لبنانی از جمله سمیر قنطار را از زندان های اسرائیل بازگرداند و این کار را هم کرد. دبیرکل حزبالله در سال ۲۰۰۶ قول داد که به عمق خاک اسرائیل حمله کند و این کار را نیز کرد.
-
پروتئینهای ارزان قیمت برای عضلهسازی
با مصرف پروتئین منابع لازم برای ساخت و ترمیم بافتهای عضلانی و رشد آنها در اختیار بدن قرار میگیرد.
-
رد پای سارقان میراث فرهنگی در «قلعه اللهوردیخان» بشاگرد
رد پای سارقان میراث فرهنگی به قلعه اللهوردی خان بشاگرد هرمزگان رسیده است و عدهای سودجو حدود ۲۰ روز پیش به صورت ناشناس و با حفاری غیرمجاز به جان این بنای تاریخی به جامانه از دوره قاجاریه افتادهاند.
-
۷ راهکار برای معکوس کردن روند پیشدیابت
"اگر مبتلا به پیش دیابت هستید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول یک سال حدود ۱۰ درصد است. شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول زندگی شما تقریباً ۷۰٪ است." بنابراین، آیا راهی برای کنترل دیابت با کنترل پیش دیابت وجود دارد؟ بله امکانپذیر است.
-
پیام نخستین سفر رئیسجمهور از نیویورک؛ طرحی نو دراندازیم/سوغاتی تاریخی پزشکیان برای مردم
نخستین سفر دکتر پزشکیان به نیویورک با دستاوردهای بسیاری همراه بود، از دیدار با سران ۱۵ کشور در سه روز کاری تا نوید فصلی جدید از مراودات ایران با جهان از جایگاهی برابر؛ البته بازگشت ۱۱۰۰ لوح تاریخی دوره هخامنشیان به کشور شیرینی این سفر را برای مردم ایران صدچندان کرد.
-
کشف نشانههای جدید از وجود حیات در مریخ
تحقیقات انجام شده در دانشگاه توهوکو نتایج جدیدی را درباره محیط باستانی مریخ ارائه کرده که حاکی از آن است که مواد آلی بهطور بالقوه نشاندهنده حیات گذشتهای است که فرمالدئید از وجود آنها خبر میدهد.
-
هنرمندان برای جنگلهای هیرکانی فراخوانده شدند
نمایشگاه گروهی«افسانه هیرکانی: پاسداشت گونههای در خطر» با هدف پاسداشت گونههای گیاهی و جانوری در حال انقراض در جنگلهای هیرکانی تا ۳۰ آبان پذیرای آثار هنرمندان است.
-
عوارض بهموقع تخلیه نکردن روده را بشناسید
یکی از پزشکان که در شبکههای اجتماعی تیکتاک فعالیت دارد، از عوارض بهموقع تخلیه نکردن روده میگوید.