آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

آغاز عرضه گوشت مرغ گرم در بازار هرمزگان/کمبودی در جوجه‌ریزی نداریم

سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از شب گذشته کشتار مرغ در کشتارگاه‌های هرمزگان شروع شد و امروز گوشت مرغ گرم در بازار استان عرضه می‌شود.

بازخبر/عباس زارعی صبح امروز(۱۵ فروردین ماه) در بازدید از کشتارگاه های مرغ سطح استان هرمزگان، افزود: مرخصی رفتن کارگران و تعطیلی کشتارگاه‌ها، علت نبود مرغ و بسته شدن مرغ فروشی‌های برخی شهرهای استان از جمله بندرعباس، رودان، بشاگرد و بندرلنگه بود.

سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: از شب گذشته کشتار مرغ در کشتارگاه‌های هرمزگان شروع شد و امروز گوشت مرغ گرم در بازار استان عرضه می‌شود.

زارعی عنوان کرد: هرمزگان بطور میانگین روزانه به حدود ۱۵۰ تن گوشت مرغ نیاز دارد و هیچ کمبودی در زمینه جوجه ریزی و تولید آن در استان وجود ندارد.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *