هم اکنون عضو کانال تلگرام بازخبر شوید
«فعالیت‌های صیادی» علت مرگ گربه ماهیان در ساحل جاسک اعلام شد راه اندازی خط تولید واکسن کووید ۱۹ قبل از کارآزمایی های بالینی تخلیه دو نگله سنگین ۲۲۲ تنی در بندر شهید رجایی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در جهت شناسایی و نظارت بر حمل بار در شهر

چرایی آشفتگی در بازار گوشت قرمز

ایلنا نوشت: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با تاکید بر اینکه هم اکنون در پایان فصل تولید هستیم، اظهار کرد: قرار گرفتن در پایان فصل تولید همراه با نزدیکی ایام نوروز موجب افزایش نسبی قیمت خرید دام زنده از دامداران شده است و هم اکنون هر کیلوگرم دام سبک با قیمت ۶۰ هزار تومان معامله می‌شود.

 بازخبرافشین صدردادرس با بیان اینکه به طور معمول در پایان فصل تولید افزایش قیمت دام سبک اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: اکنون نیز در پایان فصل تولید دام‌های سبک هستیم که بر عرضه و افزایش قیمت موثر است.

وی ادامه داد: پایان فصل تولید با نزدیکی به ایام نوروز همراه شده و قیمت‌ها دام زنده سبک را به طور نسبی افزایش داده است.

صدردادرس قیمت خرید هر کیلوگرم دام سبک از دامداران را به طور متوسط ۶۰ هزار تومان اعلام کرد.

وی گفت: این قیمت با توجه به هزینه تمام شده تولید برای دامداران همچنان به صرفه نیست.

صدردادرس با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌های دامی، یادآور شد: دامداران سهم کمی از نهاده‌های دامی با نرخ دولتی دارند و بخش عمده نهاده‌ها را با نرخ آزاد و در بازار سیاه تهیه می‌کنند.

وی قیمت منطقی هر کیلوگرم شقه گوسفندی بدون دنبه برای مصرف کننده را ۱۱۶ هزار تومان عنوان کرد.

صدردادرس دلیل آشفتگی در بازار گوشت قرمز را نبود نظارت و گسستگی در زنجیره‌های تولید تا عرضه عنوان کرد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: گسستگی در زنجیره تولید تا عرضه موجب شده دامداران هیچگاه در بازار حضور مستقیم نداشته باشند و قیمت‌های بازار را کسانی تعیین کنند که سود بی‌زحمت می‌برند.

صدردادرس ایجاد زنجیره بین دامداران با مراکز عمده پخش و مصرف را از راهکار موثر کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار عنوان کرد.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.