آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان:

تعرفه جدید نگهداری انواع کالاها درسردخانه اعلام شد

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان هرمزگان از تعرفه جدید نگهداری انواع کالاها در سردخانه های کشور خبر داد.

بازخبر/    عبدالرضا پیروی منش با اشاره به درخواست انجمن های سردخانه داران و شرکت پشتیبانی امور دام مبنی بر تعیین تعرفه خدمات سردخانه ای در سال ۱۳۹۹ به تعرفه جدید خدمات سردخانه ای افزود: نرخ تعرفه نگهداری انواع کالا در سردخانه ها از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام شد.

وی اظهار کرد: به دنبال بازدیدهای میدانی و نشست های کارشناسی سازمان حمایت با تشکل های بخش خصوصی و بررسی هزینه ها، تعرفه جدید نگهداری کالا در سردخانه های کشور در سال ۱۳۹۹ اعلام شد.

پیروی منش خاطرنشان کرد: بر این اساس نرخ مصوب تعرفه نگهداری خدمات سردخانه ای پنیر و کره ۱۱.۰۷۱ ریال، گوشت لاشه، ماهی فله و مرغ کارتنی۱۲،۸۷۲، گوشت کارتنی و ماهی کارتنی۱۲،۱۵۹، خرما، رب و کالاهای مشابه۱۳،۶۳۸؛ کیوی، انار، مرکبات، انگور، سیب درختی و کالاهای مشابه (در جعبه پلاستیکی و باکس پالت، طبقه فلزی و با رعایت تمامی‌استانداردهای لازم) ۲۰،۲۵۳، کیوی، انار، مرکبات، انگور و سیب درختی (در جعبه پلاستیکی بدون باکس پالت فلزی) ۱۷،۲۱۶، سیب درختی در جعبه و یا باکس چوبی۱۴،۳۵۳، موز و آناناس۲۲،۱۴۳، تخم مرغ۱۸،۴۵۲، سیب زمینی و پیاز ۱۲،۵۵۰، بستنی و شیرینی های تر ۲۲،۱۴۳ برای سال ۹۹ تعیین شد.

وی افزود: نرخ عمل آوری موز با توافق طرفین صورت می پذیرد و کالاهایی که برای آنها نرخ تعیین نشده بنا به توافق طرفین است.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اعلام کرد: تمامی سردخانه ها مکلفند بر اساس نرخ های مصوب در چارچوب فرمت قرارداد ابلاغی اتحادیه مربوطه نسبت به عقد قرارداد با ذی نفعان اقدام کنند.

وی در پایان اظهار کرد: در استان های گرمسیر سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها در صورت تشخیص و در شرایط خاص می توانند حداکثر ۱۰ درصد به تعرفه های تعیین شده اضافه کنند.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *