آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

چند روز پیش احمدی نژاد رفت قم؛ مراجع تقلید به او اجازه دیدار ندادند

یک عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری می‌گوید: احمدی نژاد چند روز پیش به قم رفته اما خدا را شکر بزرگان ما و مراجع ما هیچ کدام ایشان را راه نداده اند و فقط یکی از مراجع ایشان را پذیرفته است.

    بازخبر/بازار کاندیداتوری برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ از هم اکنون داغ شده است و هر روز نام یک چهره وارد لیست کاندیداها می شود. محمود احمدی نژاد هم در این میان بیکار ننشسته و عزمش را برای کاندیداتوری جزم کرده است. او نه تنها بار سفر بسته وگاه و بیگاه در همین روزهای کرونایی به شهرهای کشور سرک می کشد که حتی دست به قلم شده و اخیرا نیز نامه ای به محمد بن سلمان ولیعهد جنجالی عربستان نوشته است.

احمد کریمی اصفهانی، چهره شاخص اصولگرا که در طیف سنتی تعریف می شود از خیانت ها و رویکردهای اشتباه احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوری می گوید از اینکه باید محاکمه شود و البته خبر از نپذیرفتن او از سوی مراجع طی حضور اخیرش در قم می دهد.

او معتقد است رئیس جمهور ۱۴۰۰ باید اقتصاد کشور را نجات دهد و البته صداقت و راستگویی با مردم را نیز سرلوحه کارش بداند.

آقای کریمی اصفهانی! در فاصله باقیمانده تا انتخابات ۱۴۰۰ بازار کاندیداتوری داغ شده و هر روز نام یک چهره به عنوان کاندیدای احتمالی مطرح می شود، شما چه ویژگی هایی را برای رئیس جمهور ۱۴۰۰ قائل هستید و فکر می کنید چه کسی با چه ویژگی هایی قدرت جذب رأی مردم و ایجاد سونامی رأی را دارد؟

راس تمام ویژگی ها، مساله صداقت و راست گویی است. باید با مردم خیلی شفاف صحبت کرد. یک رئیس دولت باید بداند که همه مردم چه آنهایی که رای داده اند و چه آنهایی که رای نداده اند، ناظر باشند و به شکل آینه ای مسائل را رصد کنند. لذا اگر صداقت و شفافیت و راستگویی وجود داشته باشد می شود مسائل را با مردم در میان گذاشت و مردم یار و همراه رئیس جمهور می شوند.

در نظام ما آن چیزی که تا الآن مشکل ساز بوده است، عدم صداقت داشتن برخی مسئولان از راس کشور یعنی ریاست جمهوری گرفته تا پایین است و این باعث شده که فاصله ای بین ملت و مسؤلین به وجود آید. مهمترین خطر در کشور فاصله بین ملت و مسئؤلین است، چیزی که این فاصله را زیاد می کند عدم صداقت است و آن چیزی که این فاصله را کم می کند صداقت است. اگر این فاصله کم شد همراهی ملت با مسؤلین به وجود خواهد آمد.

 مساله بعدی این است که بالاخره در کشور ما از ابتدا انقلاب تا امروز یک موضوعی که همواره همراه ما بوده است دشمنی‌های برخی کشورها علیه ما به خصوص استکبار جهانی است. این مساله تا امروز از بین نرفته است و به نظر می رسد بعدها هم از بین نخواهد رفت. استکبارستیزی ما باید در وضعیتی باشد که آن چیزی که در ظاهر و پنهان رئیس جمهور و مسؤلین کار می کنند یکنواخت باشد، نه اینکه ظاهر استکبارستیزی باشد اما در باطن همراهی با استکبار باشد، چون این باعث می شود که دشمن طمع کند چون مردم، مسئؤلین را همراهی نمی کنند، لذا به آن هدفی که دولت توقع دارد نمی رسد.

رئیس جمهور باید در مقابل فساد بایستد

 نکته دیگری که وجود دارد این است که رئیس جمهور باید در مسائل معیشتی یک همرنگی با ملت داشته باشد، یعنی باید غم مردم را غم خودش بداند، نه اینکه خودش به دلیل فاصله و تبعیض، بین کسانی که در بالای نظام هستند با پایین نظام، تفاوت فاحش بگذارد، به نظر می رسد که امروز در مساله معیشتی ریاست جمهوری‌ها این ملاحظات را نداشتند و در حال حاضر یک فاصله فاحش بین مسؤلان و بقیه است.

 مطلب بعدی این است که باید کسی رئیس جمهور باشد که در مقابل فساد و مفسد بایستد، اگر او این کار را کرد آن وقت خیلی از امکانات کشور به هرز نخواهد رفت. ما امروز شاهد این هستیم که بعد ۴۰ سال که خیلی ها در این مملکت اموال کشور را چپاول کردند، امروز یک سیستم نظارتی آمده است که با آنها برخورد می کند اما چگونه است که انقدر زمان طول کشید و خیلی ها هزار هزار میلیارد از این کشور خارج کردند. متاسفانه گویی هیچ بستر کنترلی وجود نداشت اما امروز اگر بخواهید ۵ میلیون تومان بگیرید باید به ۱۰ جا پاسخگو باشید که البته کار بسیار خوبی است؛ من نسبت به امروز اعتراض ندارم، نسبت به این اعتراض دارم که اینها که توان این کار را داشتند چگونه تا دیروز که همه بردند، کسی کنترل نکرد.

روز اول ریاست جمهوری با روز آخر آن نباید تفاوت کند

مسئله بعدی این است که ممکن است در دوره اول خیلی مسائل برای یک رئیس جمهور طبیعی باشد اما در دوره دوم غیر طبیعی می شود و مشکلات زیادی می آفریند. شاید به این دلیل است که دور اول در تدارک رای گیری و حفظ رای است و چون می خواهد  رای خود را حفظ کند پس مراعات می کند، اما در دروه دوم رها است.

یک مصداق آن این است که اگر از تمام رئیس جمهورهای ما یک برنامه و یک آماری از کار آنها بگیرید معمولا در دور دومشان قیمت ارز چند برابر شده است و این به دلیل این است که رئیس جمهور در دور دوم متفاوت می شود. هیچ روزی از اولین روزی که این ۸ سال برای خدمت گذاری شروع می شود با آخرین روزی که این ۸ سال می خواهد خاتمه پیدا کند نباید هیچ تفاوتی کند چون اگر ما ریاست جمهوری را یک تکلیف و امانت الهی بدانیم، روزی نمی شود که این امانت تغییر کند.

هیچ کس احمدی نژاد را بخاطر خیانتش مؤاخذه نکرد

 امانت از همان روز اول امانت است و پایان دوره هم امانت است. ما امروز شاهد این هستیم که یک نابسامانی و از هم گسیختگی در کشور به دلیل همین بی ملاحظگی ها به وجود آمده است و این قابل جبران نیست و خیلی از فرصت ها از دست رفته است. یکی از فرصت های طلایی که در این ۴۰ سال بدست آمد، دوره طلایی ۸ سال ریاست جمهوری احمدی نژاد بود که از نظر درآمد ارزی بالاترین درآمد را داشتیم و اگر ما در آن مقطع ارز را کنترل و حفظ کرده بودیم به اندازه تمام دوره ها درآمد نفتی آن دوره را داشتیم و میانگین فروش نفت ما ۱۱۰ دلار بود و بیشترین نفت را در آن مقطع ۸ ساله فروختیم.

هیچ کسی نیامده است و این شخصی که این همه خیانت کرد را مؤاخذه کند و این مسئله ای است که به نظر من در کنار قوه مجریه ، قوه قضاییه با دنبال کردن تخلف هایی که در ادوار مختلف ریاست جمهوری باید جلوی این خسران ها را بگیرد یا قوه مقننه با نظارت خود، می توانستند بهتر عمل کنند اما این فرصت ها از بین رفت. در صورتی که ما با آن پول می توانستیم مملکت را صدها سال بیمه کنیم، لذا در کنار این ویژگی هایی که رئیس جمهور باید داشته باشد حتما دو قوه دیگر هم باید در صحنه حضور داشته باشند و تعامل بین قوا برای هم افزایی رفع مشکلات باشد.

منبع خبر: خبر آنلاین

پسندیدم(2)نپسندیدم(3)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *