اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟ یک عامل عجیب که خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد

اولین استودیو تخصصی تولید محتوای الکترونیکی هرمزگان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان از افتتاح اولین استدیو تخصصی تولید محتوای الکترونیکی آموزش و پرورش استان با هزینه بالغ بر سه میلیارد ریال خبر داد.

بازخبر/موسی دادی زاده سرخائی صبح امروز(هشتم مردادماه) در آئین را اندازی اولین استودیو تخصصی تولید محتوای الکترونیکی آموزش و پرورش هرمزگان گفت: برای تولید فیلم های آموزشی و محتوای الکترونیکی که قابلیت پخش در مرکز صدا و سیمای خلیج فارس و برنامه شاد را داشته باشد، استودیو فیلم برداری اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی آموزش و پرورش راه اندازی شده است.

وی افزود: برای راه اندازی این استودیو تخصصی بیش از سه میلیارد ریال تاکنون هزینه در بر داشته است که با خرید دوربین های پیشرفته فیلم برداری در آینده، بستر مناسب تری برای تولید محتوای الکترونیکی ایجاد می شود.

دادی زاده تصریح کرد: با توجه به بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور ماه ۹۹ و قرار گرفتن در وضعیت بیماری کرونا و احتمال برگزاری کلاس ها به صورت نیمه حضوری و یا غیر حضوری، برآن شدیم که به تولید محتوای الکترونیکی درس های مختلف در فضای مجازی و شبکه شاد بپردازیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان اضافه کرد: تا قبل شروع سال تحصیلی قریب به ۵۰ درصد کتب درسی تولید محتوا می شوند و مابقی دروس در حین سال تحصیلی به صورت دجیتالی تولید محتوا می شود.

دادی زاده با بیان اینکه تولید محتوا به منزله عدم دخالت معلم در امر تحصیل دانش آموزان نیست، ادامه داد: همراه با محتوای الکترونیکی معلمین کلاس های درس نیز بر روند تدریس نظارت و دخالت دارند و معلم در کنار محتوای تولید شده توضیحات خود را برای دانش آموزان ارائه می دهد.

این مسئول بیان کرد: تعدادی از روستاهای ما که در سال گذشته به اینترنت متصل نبودند در راستای ماده ۶۹ قانون برنامه توسعه اینترنت دار شده اند و حدود سه هزار مدرسه ما به اینترنت وصل می شوند و پیش بینی می کنیم حدود ۹۵ درصد دانش آموزان امکان استفاده از آموزش های فضای مجازی و برنامه شاد را بدست آورند و روند آموزشی مابقی دانش آموزان که اغلب روستاهای سخت عبور و کم جمعیت هستند، نیز با ارائه درسنامه و استفاده از معلمان راهنمای تعلیماتی ( راهبران آموزشی) به صورت مطلوبی پیگیری شود.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *