ده معضل اصلی آموزشی حوزه فناوری اطلاعات از زبان محمد نصیری توصیه‌هایی برای کنترل دیابت در ماه رمضان هفتمین دوره رویداد پردیس سامیت روز ۱۵ اسفند در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. بررسی تخصصی چرخ خیاطی جک مدل f10

تاریخ برگزاری امتحانات دوازدهمی‌ها اعلام شد/ نحوه اخذ امتحانات از سایر پایه‌ها

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ارائه آموزش‌های مجازی و ایجاد شبکه آموزشی دانش آموزان، گفت: یکی از اهداف اصلی ایجاد شبکه شاد، مصون سازی فرایند آموزشی کشور در برابر بحران‌هایی است که باعث تعطیلی مدارس می‌شود.

بازخبر /محسن حاجی میرزایی در نهصدوهفتادو چهارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، با تسلیت رحلت آیت الله امینی و تجلیل از نقش ایشان در امر تربیت، اظهار کرد: پس از ورود بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش و پرورش، باید تکلیف آموزش را مشخص می‌کرد.

وی افزود: اگر تعطیلی کوتاه مدت باشد نظام آموزشی خیلی دچار اشکال نمی‌شود اما چون بواسطه این بیماری فراگیر، تعطیلات طول کشید ما باید کاری می‌کردیم لذا ابتدا به سراغ ارائه آموزش‌ها از طریق تلویزیون و همچنین ارائه آموزش‌ها در فضای مجازی پیام رسان‌ها رفتیم و نهایتا به ایجاد شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) اقدام کردیم.

حاجی میرزایی گفت: راه اندازی شبکه آموزشی با این حجم و گستردگی که قرار است ۱۵میلیون دانش آموز را پوشش دهد در این زمان کوتاه بسیار سخت و نیازمند تلاش مضاعف است لذا با تلاش‌های شبانه روزی که بدون وقفه در دو ماه اخیر صورت گرفت سعی ما بر این است تا برخی از مشکلات کاملا رفع شود.

وی استقبال دانش آموزان و فرهنگیان از این شبکه را بسیار خوب اعلام و عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی ما از ایجاد شبکه شاد مصون سازی فرایند آموزشی کشور در برابر بحران‌هایی است که باعث تعطیلی مدارس می‌شود. البته در این فرصت کم  سعی کردیم این شبکه به آموزش‌های سال تحصیلی جاری برسد.

وزیر آموزش و پرورش هدف اصلی ایجاد این شبکه را آموزش دانش آموزان دانست و ادامه داد: در مناطق کم جمعیت و دور افتاده که دانش آموزان با مشکلات ناشی از امکانات فضای مجازی روبه‌رو هستند آموزش‌ها را از طریق راهبران آموزشی پیش بردیم و حتی در برخی مناطق کم جمعیت آموزش حضوری در فضای باز و با چینش پراکنده دانش آموز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برای پایه دوازدهم طبق روال هرساله آخر اردیبهشت پایان سال تحصیلی خواهد بود و پس از تعطیلات عید فطر، امتحانات از ۱۰یا ۱۷خرداد ماه آغاز و تا یک هفته از تیرماه ادامه خواهد داشت. کنکور نیز۲۰روز پس از آخرین امتحان نهایی برگزار خواهد شد.

همچنین در خصوص تدوین محتواهای درسی در فضای مجازی گفت: سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی، محتواهایی را برای معلمان تدوین و در اختیار آنان قرار داده است همچنین مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان نیز محتواهای آموزشی را آماده و به استان‌ها ارسال کرده است.

حاجی میرزایی تصریح کرد: در صورتی که امکان برگزاری امتحانات پایانی برای پایه‌های غیر از دوازدهم وجود نداشته باشد فعالیت دانش آموزان در کلاس‌های آنلاین و انجام تکالیف از شاخص‌های ارزشیابی توسط معلمان خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: تلاش خواهیم کرد برای آینده آماده شویم و محتواها به گونه‌ای تدوین شود تا در فضای مجازی به سهولت قابل ارائه باشد.

حاجی میرزایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آئین نامه اجرایی مدارس که در دستور کار شورای عالی قرار داشت، اظهار کرد:  توجه به مشارکت معلمان و اولیا  در امور مدرسه و مساعدت بیشتر خیرین می‌تواند در امر تعلیم و تربیت سهولت ایجاد کند.

وی گفت: مستندسازی در مدرسه بسیار اهمیت دارد زیرا آیندگان باید بتوانند از تجارب امروز مدیران و معلمان استفاده کنند و مشکلات را حل و فصل کنند.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عضو کابینه تدبیر و امید افزود: در آموزش و پرورش بیش از ۱۰۰هزار مدیر داریم و ما نیازمند تربیت مدیر هستیم.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

2 نظر برای “تاریخ برگزاری امتحانات دوازدهمی‌ها اعلام شد/ نحوه اخذ امتحانات از سایر پایه‌ها”

  1. پشت کنکوری ۷ساله گفت:

    باعرض سلام واحترام خدمت وزیرمحترم. جناب وزیرحذف ۲۰درصدمطالب آخرکتب درسی برای نظام جدیدیها فقط به ضررنظام قدیمیها تمام میشود. کتب درسی شان به اندازه کافی تاکنون نسبت به نظام قدیمیها حذفی داشته است این مغایربا عدالت است

    پسندیدم(1)نپسندیدم(0)
  2. پشت کنکوری ۷ساله گفت:

    باسلام واحترام محض رضای خدا به دادما نظام قدیمی هاهم برسیدامسال آخرین سال کنکورماست. نطام جدیدی هاکه فقط دوازدهمی هانیستند پشت کنکوری هاشون هم هستند که خیلی به نفع شان میشود پس مانظام قدیمی هاچی ؟بااین حجم سنگین کتابها وزمانبری درجلسه کنکور ..این بی عدالتی بزرگ‌وآشکار ی است درحق نظام قدیمیهایی که حداقل۳سال عمرشان را به پای کنکورگذاشتند

    پسندیدم(1)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *