آنفلوآنزا تا چند روز احتمال سرایت دارد؟ طرح کاهش ساعت کاری از دستور کار خارج شود/ تعطیلی شرکای تجاری ایران شنبه و یکشنبه است هشت علامت سرطان که موقع غذا خوردن خود را نشان می‌دهند وفاق ملی مانع رفع فیلترینگ!
واشنگتن‌پست:

نگرانی مقام‌های نظامی واشنگتن از کاهش نفوذ آمریکا در خلیج فارس

تصمیم پنتاگون برای حرکت دادن کشتی‌ها، هواپیماهای جنگی، و سیستم‌های دفاع موشکی، همزمان با برهه حساس اجرای تحریم‌های تازه، به نگرانی‌ها دامن زده است.

بازخبر / در حالی که دور دوم تحریم‌های آمریکا از دوشنبه ۱۴ آبان آغاز خواهد شد، مقام‌های نظامی این کشور در حال ارزیابی توان جنگی و نظامی خود برای مقابله احتمالی با ایران هستند. این مقامات اما از کاهش حضور نظامی ایالات متحده در خاورمیانه ابراز نگرانی کرده اند.

  به نوشته واشنگتن پست، تصمیم پنتاگون برای حرکت دادن کشتی‌ها، هواپیماهای جنگی، و سیستم‌های دفاع موشکی، همزمان با برهه حساس اجرای تحریم‌های تازه، به نگرانی‌ها دامن زده است.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران که دوشنبه پنجم نوامبر / ۱۴ آبان آغاز خواهد شد مربوط به بخش‌های انرژی (نفت)، کشتیرانی و مالی می‌شود.

ایران تهدید کرده که در صورت ناتوانی در صادرات نفت بر اثر اجرای این دور از تحریم‌ها، تنگه هرمز را خواهد بست. این تهدید اما با واکنش تند ترامپ مواجه شد و نیروی دریایی آمریکا هم اعلام کرد که برای تضمین باز ماندن راه عبور کشتی‌های تجاری طبق قوانین بین المللی آماده‌ است.

واشنگتن‌پست می‌گوید که هراس مقامات آمریکا از یک جنگ گسترده و طولانی با ایران نیست، زیرا می‌دانند ایران توانایی نظامی کافی برای چنین جنگی را ندارد. اما آنها نگرانند که این کشور با بهره بردن از موشک‌های بالستیک یا مین‌های دریایی راه‌های آبی جنوب همچون تنگه‌ هرمز را مسدود کند که برای تجارت جهانی از اهمیت و حساسیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

دلایل کاهش حضور نظامی ایالات متحده در خلیج فارس

به گزارش جام نیوز، حضور امریکا در خاورمیانه در پی استراتژی جدید امنیت ملی این کشور کاهش یافته است. بر اساس استراتژی امنیت ملی ۲۰۱۸ ایالات متحده، مقام‌های امنیتی این کشور علی‌رغم توصیف ایران به عنوان «بزرگترین حامی تروریسم در جهان»، چین و روسیه را بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا می‌دانند. این در حالی است که پس از ۱۱ سپتامبر استراتژی اصلی امنیت ملی امریکا مقابله با گروه‌های شورشی و شبه‌نظامیان اسلام‌گرا بوده است.

جیمز ماتیس، وزیر دفاع ایالات متحده، استراتژی جدید امنیت ملی کشورش را «رقابت قدرت‌های بزرگ» نامیده است. در کنار این استراتژی ایالات متحده همچنان هدفی جداگانه را در دستور کار خود قرار داده: کنترل و مراقبت از میزان نفوذ و فعالیت‌های ایران در خاورمیانه از طریق تحریم‌های اقتصادی و سیاسی این کشور.

از دیگر انگیزه‌های خروج ایالات متحده از منطقه کاهش هزینه‌های نظامی این کشور است. ترامپ پیش از این به متحدان آمریکا در خاورمیانه هشدار داده بود که باید هزینه‌های دفاع از خودشان را خود برعهده بگیرند. طرح تشکیل «اتحاد استراتژیک خاورمیانه» (MESA) بین کشورهای عربی این منطقه و تأسیس نهادی امنیتی‌ـ‌نظامی موسوم به «ناتوی عربی» در همین راستا ارزیابی می‌شود.

نگرانی‌های مقامات نظامی آمریکا

تصمیم ترامپ مبنی بر فشار بر ایران و کنترل فعالیتهای این کشور از یک طرف و خروج نیروها و تسلیحات نظامی‌اش از منطقه از طرف دیگر، مقامات نظامی امریکا را از بابت خطر مقابله احتمالی دو کشور نگران کرده است.

به گزارش واشنگتن‌پست، ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا که بر عملیات نظامی در خاورمیانه نظارت دارد، درخواست منابع و نیروهای بیشتر را داده است.

بر اساس گزارشی که روزنامه‌ آمریکایی «وال استریت ژورنال» دوشنبه یکم اکتبر / ۹ مهر منتشر کرد، آمریکا پس از خروج رزمناو هواپیمابر «تئودور روزولت»، یکی از بزرگترین‌ها از نوع خود در جهان در مارس/ فروردین سال جاری، هیچ ناوگروه هواپیمابری در خلیج فارس ندارد.

مقامات نظامی می‌گویند که آمادگی برای جنگ با ایران چند ماه زمان می‌برد و این زمان بسیار بیشتر از زمانی است که ایران برای ناامن کردن تنگه هرمز و ضربه زدن به تجارت جهانی نیاز دارد.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *