دستیابی محققان به فرمول ساخت رزین‌های نسوز برای صنایع ریخته‌گری و دودکش‌های حرارتی نیروگاه‌ها پیش‌تاییدیه سازمان بهداشت جهانی برای واکسن آبله میمونی/تاکید بر واکسیناسیون هوشمند علیه این بیماری هم‌پیمانی نانوشته ایران، مصر، ترکیه و عربستان برای حل بحران‌های منطقه برداشت لیموشیرین از باغ‌های میناب هرمزگان آغاز شد

حذف نام عربستان از فهرست ناقضان حقوق کودک، بزرگترین ظلم به حقوق کودکان است

یک وکیل دادگستری با اشاره به جنایات خانواده سعودی در ناآرامی های منطقه و نقش آن ها در نقض حقوق کودکان، گفت: حذف نام عربستان از فهرست ناقضان حقوق کودک، بزرگترین ظلم جامعه جهانی نسبت به حقوق کودکان است.

باز خبر,محمد اصلانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کودک واژه‌ای است که به محض نام بردنش، لبخندی بر لب‌های ما جاری می‌شود. آری، کودک فرشته، بهترین، زیباترین و اثرگذارترین هدیه خداوند متعال به پدر و مادراست.  با به دنیا آمدن کودک، بزرگترین موهبت الهی به زیباترین شکل ممکن نمایان می‌شود.

وی در تبیین این‌که «به چه کسی کودک می‌گوییم»، تصریح کرد: در کشور ما به حکم اسلام و احکام شرعی به پسر تا سن ۱۵ سال و به دختر تا سن ۹ سال، کودک اطلاق می‌شود. وقتی نوزادی پا به عرصه جهان می‌گذارد وظیفه پدر و مادر و سپس مسئولان کشوری و مدیران اجرایی کشور برای سعادت، خوشبختی و تکامل این فرشتگان آسمانی ایجاد و شکل می‌گیرد، اینجاست که می‌گوییم کودکان صاحب حق می‌شوند و به آن حقوق کودک اطلاق می شود؛ از این حقوق بسیار می‌توان به حق زندگی در محیطی آرام و بدون تشنج، حق بازی کودکان با هم سن و سالان خود، حق تحصیل رایگان و بهره مندی از مدارس، حق داشتن امنیت و آسایش در جامع، حق داشتن نام نیکو و … اشاره کرد.

وی در این‌باره افزود: این حقوق به عنوان یک اصل در تقریباً تمامی کشورهای جهان مورد توافق قرار گرفته و از همین رو در ماده ۱۸ کنفرانس حقوق کودک، به این مهم اشاره و این ماده مورد تصویب مقامات سیاسی و نمایندگان مجلس کشورهای عضو سازمان ملل قرار گرفته است. همچنین این کنوانسیون در سال ۱۳۷۲ به تصویب مجلس شورای اسلامی و سپس تائید شورای نگهبان قانون اساسی نیز رسیده است؛  لذا رعایت حقوق کودکان به موجب قوانین شرع، قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و قوانین و کنوانسیون‌های جهانی، ابتدا بر پدران و مادران و سپس دولت ها وظیفه و قانون شناخته شده است.

این وکیل دادگستری یکی از معضلات وارده به زندگی و حقوق کودک را پدیده طلاق عنوان کرد و گفت: متاسفانه آنچه هم اکنون مشاهده می شود آن است که کودکان به لحاظ پایین بودن سن و نداشتن توانایی جسمی در معرض انواع و اقسام مشکلات هستند که می توان به فرزندان طلاق اشاره نمود. اولین، شفاف ترین و ساده ترین سوال فرزندان طلاق از والدین‌شان این است که اگر قرار بود طلاق بگیرید، چرا فرزند به دنیا آوردید؟ چرا قبل از استحکام پایه های زندگی، فرزندانی به دنیا آوردید که با کوچکترین اختلاف، کانون خانواده از هم گسیخته و آینده چنین فرزندانی به امان خدا رها می شود؟!

وی با اشاره به دیگر مواردی که موجبات نقض حقوق کودک را فراهم می سازد ادامه داد: برخی کودکان متاسفانه با والدین معتاد به الکل و مواد مخدر روبرو هستند که این والدین به دلیل اعتیاد، تمامی حقوق کودکان را زیر پا گذارده و در بسیاری از موارد شاهد بوده و هستیم که از کودکان خود برای خرید و یا حتی توزیع و مواد مخدر استفاده می کنند و اخیراً در شبکه های مجازی مشاهده می شود که چه پدرانی که در کنار کودک خود، در حال استعمال مواد مخدر هستند و با افتخار تمام از صحنه استعمال مواد مخدر عکس گرفته و منتشر می‌نمایند؟!! در موارد دیگر مشاهده می شود کودکانی به دلیل از دست دادن والدین‌شان و یا فقر آنان و یا به هر دلیل دیگر به کارهای سنگین و یا حتی تکدی گری در سر چهارراه‌ها می گمارند که دل هر انسانی را می‌آزارد.

وی اظهار کرد: در عرضه جهانی می توانیم به حیوانات خبیث و کثیف داعشی اشاره کنیم که برابر آنچه از کلیپ‌ها و تصاویر و اخبار رسانه‌ای شاهد هستیم، کودکان را برای سر بریدن، زدن تیر خلاص و نهایتاً بستن کمربندهای انفجاری و انتحاری آموزش می دهند و از آنها بهره‌برداری می کنند که در هفته جاری در یکی از شهرهای ترکیه بنا به اعلام مسئولان امنیتی کشور ترکیه، یک کودک ۱۲ تا ۱۴ ساله با کمربند انتحاری وارد مجلس عروسی شد و با انفجار خود بیش از ۵۰ نفر را کشته و صدها نفر را نیز زخمی می‌نماید! و یا اقدامات خبیثانه و خلاف حقوق بشر کشور عربستان در بمباران مناطق مسکونی، بیمارستانی و آموزشی کشور یمن متاسفانه بنا به اعلام رسانه‌های آن کشور حدود ۶۰۰ کودک و بیش از ۱۰۰۰ کودک زخمی شده‌اند.

اصلانی با اشاره به کودک ۲ ساله سوری که به نحوی درد آور کنار ساحل جان باخته و دنیا را متاثر ساخت، تصریح کرد: پرسش این است که چرا مردم جهان باید هر از چندگاهی با انتشار یک عکس، وجدان‌شان بیدار شود؟! چندین سال پیش، تصویر کودک ۲ ساله به نام آیلان در سواحل ترکیه باعث ایجاد توجه و آزرده شدن خاطر مردم نسبت به تحولات به وجود آمده در کشور سوریه و فرار خانواده‌گی مردم و موج آوارگی به خاطر جنگ شد و پس از مدتی این موج آرام و سکوت سنگین مجدداً ایجاد شد و علی رغم انتشار تصاویر دلخراش خارج شدن کودکان از زیر آوارهای ناشی از بمباران مردم مظلوم یمن، هیچ عکس العملی دیده نشد؛ چراکه بزرگترین ظلم جامعه جهانی نسبت به حقوق کودکان، اتفاق افتاد و آن هم حذف نام عربستان از فهرست ناقضان حقوق کودک بود که در مقابل چشمان حیرت زده مردم جهان، با پرداخت دلارهای نفتی و نقطه ضعف بزرگ سازمان ملل، این مهم به وقوع پیوست. آری، این اقدام و این تراژدی و ظلم بزرگ، با سکوت تمام سیاستمداران و رهبران کشورهای اروپایی و آسیایی و روزنامه نگاران جهان به جز معدودی از کشورها صورت گرفت.

وی ادامه داد: بیائیم و بیائید خود را اسیر و محصور قوانین نکنیم. صاف و ساده از دولتمردان سعودی، رژیم  منحوس صهیونیستی و کودک کشی اسرائیل، دولتمردان قطر و سران کثیف و وحشی داعشی بپرسیم، مگر شما کودک ندارید؟! آیا تاکنون از کودکان خودتان پرسیده‌اید صدای انفجار و تکه تکه شدن بدن انسان ها یعنی چه؟ از کارشناسان نظامی و سیاسی نه، از فرزندانتان بپرسید. از فرزندان و کودکان خود بپرسید، صدای غرش هواپیما و متعاقب آن بمباران یعنی چه؟! شما سران کشورهای مترقی و جهان اول و خصوصاً اروپایی که همیشه و در همه حال، به فکر تعطیلات و جشن های ملی و تاریخی خود هستید، آیا راضی هستید، سر سوزنی، انگشت کودکانتان زخم شود؟!

وی خطاب به کشور های غربی گفت: پس چگونه به خود اجازه می‌دهید تا با فروش سلاح و مهمات به کشورهای در حال جنگ و یا گروه های تکفیری، داعش، طالبان و القاعده، باعث سلب آرامش، تشدید درگیری‌ها و موشک باران مناطق مسکونی، دانشگاهی، خوابگاهی، بیمارستان‌ها، مکان‌های آموزشی شوید و حقوق انسان ها از جمله کودکان را از بین می برید، کودک، کودک است و فرقی بین کودک آمریکایی – اروپائی، آسیایی و آفریقایی وجود ندارد، بیایید و بیاییم، همه کودک ها را همانند کودک خود، مورد احترام قرار دهیم.

این وکیل دادگستری در پایان با اشاره به کودک سوری به نام عمران که چندی پیش از زیر آوارهای ناشی از بمباران شهر حلب نجات پیدا کرد و تصاویر وی افکار عمومی را متوجه به وضعیت نابه‌سامان کودکان سوری کرد،بیان کرد: با انتشار تصویر کودکی که از زیر آوارهای ناشی از بمباران شهر حلب سوریه توسط جنگنده‌های روسی در درون آمبولانس به نمایش درامد، مجدداً موجی از بهره برداری تبلیغاتی آغاز شد که به یقین می توان اذعان نمود که این موج آرام خواهد شد و مجدداً این کودکان هستند که باز آسیب خواهند دید. لذا، مجدداً تاکید دارم بیائید و بیائیم کودکان همه کشورهای را همانند کودک خود، مورد احترام و تکریم قرار دهیم.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *