آنفلوآنزا تا چند روز احتمال سرایت دارد؟ طرح کاهش ساعت کاری از دستور کار خارج شود/ تعطیلی شرکای تجاری ایران شنبه و یکشنبه است هشت علامت سرطان که موقع غذا خوردن خود را نشان می‌دهند وفاق ملی مانع رفع فیلترینگ!

کسی که خبر توافق محرمانه ایران و آمریکا را داد چه کسی بود؟ +عکس

آلبرایت و موسسه “علوم و امنیت بین‌الملل” در سال‌های اخیر بر روی پرونده هسته‌ای ایران تمرکز کرده‌اند؛ وی پیش از انعقاد توافق هسته‌ای هرازچندگاهی در رسانه‌های بین‌المللی در جهت انحراف افکار عمومی، تحلیل‌های نادرست را پیرامون فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کشورمان، ارائه می‌کرد…

بازخبر /چندی پیش خبرگزاری رویترز مدعی شد که آمریکا و کشورهای گروه ١+۵ در توافقی محرمانه به ایران اجازه داده‌ا‌ند بعضی محدودیت‌های مندرج در توافقنامه هسته‌ای را نادیده بگیرد.

آنطور که در گزارش رویترز آمده بود، از جمله معافیت‌های مورد توافق، اجازه به ایران برای نگهداری مقادیری اورانیوم غنی شده با خلوص پائین در تاسیسات هسته‌ای این کشور است که از حد مقرر در برجام تجاوز می‌کند.

اما خبر مزبور اگر چه با تکذیب “جاش‌ ارنست” سخنگوی کاخ سفید مواجه شد اما منبع درز این خبر و اطلاعاتی که وی سابقا پیرامون برجام منتشر کرده بود، باعث شد تا رسانه‌ها به تکذیبیه کاخ سفید با دیده تردید بنگرند؛ منبع درز این خبر کسی نبود جزء “دیوید آلبرایت” مدیر موسسه “علوم و امنیت بین‌الملل‌” که در دو سال اخیر در مقام یک تحلیلگر و حتی استراتژیست، مشاوره‌های زیادی را در باب توافق هسته‌ای به طرف آمریکایی داده است.

شایعه‌پراکنی پیرامون برجام و اهداف پشت پرده آن/

دیوید آلبرایت سالهاست ریاست موسسه علوم و امنیت بین‌المللی (ISIS) را برعهده دارد؛ موسسه‌ای که به ظاهر در راستای عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای فعالیت می‌کند، اما عمده هدفش جلوگیری از شکسته شدن انحصار آمریکا در بحث جنگ‌افزارهای ویرانگر اتمی است.

شایعه‌پراکنی پیرامون برجام و اهداف پشت پرده آن/

آلبرایت و موسسه متبوعش در سال‌های اخیر بر روی پرونده هسته‌ای ایران تمرکز کرده‌اند؛ وی پیش از انعقاد توافق هسته‌ای هرازچندگاهی در رسانه‌های بین‌المللی در جهت انحراف افکار عمومی، تحلیل‌های نادرست را پیرامون فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کشورمان، ارائه می‌کرد؛ اما پس از انعقاد برجام، جهت‌گیری آلبرایت و موسسه تحت اداره‌اش به سمت امتیازگیری و تحت فشارقراردادن بیشتر ایران معطوف شد.

شایعه‌پراکنی پیرامون برجام و اهداف پشت پرده آن/

آلبرایت که علاوه بر ریاست موسسه “علوم و امنیت بین‌الملل”، عضوی از “بنیاد دفاع از دموکراسی” آمریکا هم محسوب می‌شود، سابقا بازرس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود.

وی در سال ۱۹۹۶، بازرس و مسئول  پرونده عراق در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود؛ آلبرایت همچنین در ارائه گزارش‌های خلاف واقع مبنی بر وجود تسلیحات کشتار جمعی شیمیایی و اتمی در عراق و تحریک جرج دبلیو بوش برای حمله به این کشور، نقش موثر و مخربی داشت.

موسسه علوم و امنیت بین‌الملل که آلبرایت ریاست آن را برعهده دارد، مدعی است با استفاده از تصاویر و داده‌های ماهواره‌ای، بر سایت‌ها و تاسیسات هسته‌ای کشورهایی نظیر ایران و کره شمالی، نظارت و اشراف دارد و گزارشات آن را به صورت منظم به جلسات استماع کنگره آمریکا ارسال می‌کند.

آلبرایت در می ۲۰۱۲(اردیبهشت ۱۳۹۱) طی گزارش مدعی شد، ایران در تاسیسات هسته‌ای‌اش، فعالیت‌های مشکوک نظامی انجام می‌دهد؛ این گزارش آلبرایت، به دستمایه سردمداران آمریکا و شورای امنیت برای وارد آوردن فشار بیشتر به ایران تبدیل شد.

شایعه‌پراکنی پیرامون برجام و اهداف پشت پرده آن/

وی همچنین با ارائه اسناد مخدوش پیرامون سایت پارچین، تلاش بسیاری را به خرج داد تا ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای ایران را نظامی جلوه دهد و برای رسانه‌ها و سیاستمداران غربی خوراک تبلیغاتی جهت هجمه پراکنی به ایران فراهم آورد و پروژه ایران هراسی را در بحث هسته‌ای تکمیل کند.

آلبرایت که در لابی صهیونیستی آیپک هم دارای کرسی ویژه است، با ماموریتی که از سوی صهیونیست‌ها به وی تفویض شده بود، پروژه شایعه پراکنی و شانتاژ رسانه‌ای پیرامون فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز کشورمان را به پیش می‌برد؛ وی در برهه‌ای به عنوان کارشناس هسته‌ای برای ایجاد مشروعیت در اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، مدام در رسانه‌های غربی مدعی می شد که ایران تا سال ۲۰۱۴ به بمب اتم دست می‌یابد.

شایعه‌پراکنی پیرامون برجام و اهداف پشت پرده آن/

دیوید آلبرایت در سپتامبر ۲۰۱۴ (شهریور۹۳) در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای جهت حصول برجام، در کنفرانسی که توسط بنیاد دفاع از دموکراسی برگزار شده بود، به ایراد سخنرانی پرداخت و از اعضای کنگره آمریکا خواست تا با وارد آوردن فشارهای بیشتر، مانع از حداقل امتیازهایی شوند که هیئت ایرانی برای بدست آوردن آن چانه‌زنی می‌کند.

در همان زمان دیوید آلبرایت با مقالاتی که در نشریاتی همچون  نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست و یواس‌ای تودی، منتشر می‌کرد سعی داشت این نکته را به کنشگران سیاسی و رسانه‌ای غربی القاء کند که ایران به موازات محدودیت‌هایی که در توافق هسته‌ای می‌پذیرد، در تلاش است تا  تاسیسات غنی‌سازی پنهان، احداث و دایر کند.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *