آنفلوآنزا تا چند روز احتمال سرایت دارد؟ طرح کاهش ساعت کاری از دستور کار خارج شود/ تعطیلی شرکای تجاری ایران شنبه و یکشنبه است هشت علامت سرطان که موقع غذا خوردن خود را نشان می‌دهند وفاق ملی مانع رفع فیلترینگ!

چگونه نوزادی زیبا و خوش‌سیما داشته باشید/ خوراکی های که مادران باردار نباید مصرف کنند

متخصص طب اسلامی گفت: خوردن انار و برجستگی‌های درون آن، سماق زدن به غذا و مصرف یک قاشق مرباخوری تخم ترب، ویار را برطرف می‌کند.

باز خبر/ احمد علی آقا رفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در مورد دستورالعمل‌های طب سنتی در مورد خواص خرما گفت: خرما حاوی آهن زیاد و مواد معدنی مفید است که جلوی ضعف و کم‌خونی مادر را می‌گیرد بنابراین مادران در تمام طول مدت بارداری خود علی‌الخصوص در ماه اول صبح‌ها به صورت ناشتا یا در طول روز از این ماده غذایی مفید استفاده کنند.

آقارفیعی افزود: مادرانی که طبع آنها گرم از رطب استفاده کنند و پس از مصرف آن آب بنوشند و مادران دارای طبع سرد بهتر است رطب را بدون نوشیدن آب مصرف کنند.

وی زنان بارداری که از ویار رنج می‌برند را به خوردن انار و برجستگی‌های درون آن توصیف کرد و گفت: سماق زدن به غذاها و ۲ بار در روز مصرف یک قاشق مرباخوری تخم ترب برای رفع ویار مفید است.

وی همچنین حجامت عمومی و حجامت سر را برای رفع ویار مفید دانست.

آقارفیعی یکی دیگر از دستورالعمل‌هایی که در طب اسلامی برای ماه اول بارداری آمده است را خواندن ۴۰ بار سوره قدر عنوان کرد.

این متخصص طب اسلامی در پاسخ به این سوال که می‌گویند زنان باردار باید از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی در این دوران بپرهیزند، گفت: در کتابی به اسم مخزن‌الادویه دوز مصرف هر داروی گیاهی را آورده است اما ما معمولاً می‌گوییم تمام داروهای گیاهی را می‌توان به اندازه یک قاشق مرباخوری مصرف کرد اما برای مصرف دقیق‌تر می‌توان به این کتاب مراجعه کرد.

آقارفیعی برای تقویت قلب مادران خواندن سوره یس و صافات در ماه اول، زدن گلاب به سر و صورت، خوردن هویج زرد رنگ، عسل (۳ قاشق مرباخوری)، انگور و گوشتی که در شیر پخته شده باشد را توصیه کرد.

وی گفت: علاقمندان به زیبایی و خوشرنگی نوزاد می‌توانند یک استکان کاسنی را ۲ بار در روز و همچنین روزی ۷ عدد زیتون یا روغن زیتون را مصرف کنند.

آقارفیعی افزود: کره گاومیش (۳ قاشق)، خربزه، سیب، گلابی و انار همگی در زیبایی نوزاد اثرگذار هستند.

این متخصص طب اسلامی، پر مو شدن و سیاهی موی نوزاد را با خوردن شنبلیله، ترب، خیار و موادی همچون خشکبار، جوانه‌ها و آناناس که دارای منابع گوگرد و منگنز هستند و همچنین سبزیجات با برگ سبز و جو سبوس‌دار را امکان‌پذیر دانست.

آقارفیعی خوردن روزی یک لیوان آب دریا از ۴ ماهگی به بعد را باعث طلایی شدن موی نوزاد دانست.

وی خوردن کندر و ۲۱ عدد مویز در صبح ناشتا را باعث باهوشی نوزاد و مصرف خرما و پخش صوت قرآن را سبب شجاعت نوزاد دانست.

این متخصص طب سنتی برای زایمان آسان و راحت گفت: مادران باردار در ماه ۹ قدم زدن را در برنامه روزانه خود داشته باشند و همچنین روغن مالی شکم با روغن گل بنفشه، خوردن کباب هر ۳ روز یکبار و غذاهای مایع را در یک زایمان راحت و خوب موثر است.

آقارفیعی در پایان گفت: زنان باردار از شب نشینی بپرهیزند همچنین آنهایی که میل به خوردن دارند برای تأمین خون جنین از شیرینی‌جات طبیعی همچون شیره انگور، شیره توت و خرما استفاده کنند.

پسندیدم(2)نپسندیدم(0)
کلمات کلیدی: ، ، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *