جهش قیمت پراید و پژو در بازار/ یک پیش‌بینی جدید از آینده بازار خودرو آخر پوست شیر چه می‌شود؟ / پاسخ جالب شهاب حسینی به ملی‌پوشان تلاش می‌کنیم تصمیم تعیین حداقل دستمزد و حقوق باطل شود اقدام تازه معلمان در اعتراض به بی‌اعتنایی دولت/ با سوءمدیریت برخورد می شود؟

مدارس و دانشگاه‌های این شهر فردا تعطیل شد

ایرنا نوشت: فرماندار ویژه کاشان گفت:با توجه به وضعیت آلودگی هوا مدارس و دانشگاه ها در روز دوشنبه (۳ بهمن )ماه غیرحضوری برگزار می شود.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه کاشان محمدشریف زارعی افزود: با تشدید وضعیت آلودگی هوا، همه اداره ها و بانک ها طبق روال عادی فعالیت می کنند و مهدهای کودک و پیش دبستانی ها تعطیل است.

وی اظهار کرد: امتحانات دانشگاه های ‌کاشان طبق برنامه مشخص شده به صورت حضوری برگزار می شود.

فرماندار ویژه کاشان بیان کرد: بخشی از کارکنان اداره ها و دستگاه های اجرایی که در گروه های حساس و پرخطر هستند از جمله کارکنان مبتلا به بیماری های قلبی، عروقی، ریوی مزمن و بیماری های زمینه ای، بانوان باردار وکارکنان خانم دارای فرزند زیر۶ سال، فردا ۳ بهمن ماه به صورت دورکار انجام وظیفه می کنند.

زارعی گفت: همه مراکز آموزشی باید سیستم گرمایشی اماکن بلااستفاده خود را خاموش کنند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۳ هزار نفر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.