باز خبر,عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) بر اساس یکی از سنتهای قدیمی محرم در منبرهای شهرستان فین خمره حلیم نذری بار میگذارند. طبخ حلیم در خمرههای گِلی (جُم) از آغاز محرم، به سبکی خاص در منبرهای (حسینیههای) شهرستان فین آغاز میشود. خمرههای مخصوص پخت حلیم را از لشتغان که از گذشته مرکز سفالگری هرمزگان بوده خریداری و بدنه بیرونی آن با موی بُز و گلاندود میکنند سپس در چالههایی که قبلاً تعبیهشده گل میگیرند تا ثابت شود و تکان نخورد.
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی