ده معضل اصلی آموزشی حوزه فناوری اطلاعات از زبان محمد نصیری توصیه‌هایی برای کنترل دیابت در ماه رمضان هفتمین دوره رویداد پردیس سامیت روز ۱۵ اسفند در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. بررسی تخصصی چرخ خیاطی جک مدل f10
نماینده دائم ایران در سازمان ملل:

تحریم‌های یکجانبه شورای امنیت غیراخلاقی است/ برجام الگوی موفق دیپلماسی صبورانه بود

خوشرو تحریم‌های یکجانبه گرایانه را به لحاظ اخلاقی غلط و غیرقابل توجیه برشمرد که به نوبه خود قواعد حقوق بین الملل را به چالش می طلبد.

بازخبر / سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل گفت: از زمان تاسیس این سازمان همواره موضوع حفظ صلح و امنیت بین المللی و توسل به زور از نگرانی‌های اصلی جامعه بین المللی بوده است و اقدام برخی کشور‌ها در توسل غیر قانونی به زور و تهدید به زور؛ نقض قواعد آمره بین المللی و منشور ملل متحد بوده و مشروعیت سازمان ملل را به خطر انداخته است.

غلامعلی خوشرو در اجلاس کمیته منشور ملل متحد با بیان مواضع جمهوری اسلامی ایران در زمینه صلح، امنیت بین المللی و حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات گفت: تحریم‌های شورای امنیت باید به عنوان آخرین چاره و در صورت تهدید واقعی صلح، نقض صلح و با وجود شواهد روشن وضع شوند و اعمال آن‌ها نباید بر اساس اطلاعات غلط یا حدس و گمان باشد.

وی گفت: آن دسته از تحریم‌های شورای امنیت که ناشی از انگیزه یا نفوذ سیاسی برخی از اعضای دائم شورای امنیت باشد غیر قانونی و نامشروع است.

خوشرو اضافه کرد: شورای امنیت به هنگام وضع تحریم‌ها نباید از اختیارات و صلاحیت‌های در نظر گرفته شده در منشور ملل متحد و یا قواعد حقوق بین الملل تعدی کند.

وی با انتقاد از تحریم‌های یکجانبه گرایانه، چنین اقداماتی را به لحاظ اخلاقی غلط و غیرقابل توجیه برشمرد که به نوبه خود قواعد حقوق بین الملل را به چالش طلبیده و حق توسعه کشور‌ها و قواعد حقوق بشری را نقض کرده است.

خوشرو گفت: باعث تاسف است که چنین اقدامات غیر قانونی عموما توسط یک دولت آغاز شده است. ظاهرا این دولت به اعمال تحریم معتاد شده و تحریم را به عنوان ابزار سیاست خارجی در پیگیری منافع خود محسوب می‌کند.

برجام الگوی موفق دیپلماسی صبورانه بود

نماینده کشورمان با استقبال از تصمیم کمیته منشور در زمینه بحث و بررسی ابزار‌های حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات وفق ماده ۳۳ منشور ملل متحد، برجام را به عنوان نمونه موفق مذاکراتی، معرفی و اضافه کرد برجام نمونه‌ای از دیپلماسی صبورانه بود که می‌تواند الگویی برای مذاکره موفق به شمار رود.

وی شرایط و الزامات منجر به توافق را احترام متقابل، موضع مذاکراتی برابر، تمایل طرفین برای نیل به نتیجه‌ای بر اساس منافع مشترک، کنار گذاشتن اختلافات و تمرکز برای یافتن راهکار‌های مورد توافق، معرفی کرد.

خوشرو گفت: مهمترین و کلیدی‌ترین عامل موفقیت در این مذاکره دو ساله آن بود که طرفین هدف مذاکراتی را به گونه‌ای تعریف کردند که امکان دست یابی به یک توافق عملی بود.

خوشرو همچنین اجرای با حسن نیت مفاد توافق را از اصول بنیادین حقوق بین الملل برشمرد و تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران در همه مراحل مذاکرات برجام و در مرحله اجرای آن حسن نیت خود را نشان داده است.

العالم

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *