آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

مسلمانان را نمی شناسیم اما با آنها بد هستیم +عکس

با وجود اعتراف به ناآگاهی نسبت به شناخت جهان عرب بیش از نیمی از انگلیسی حامی پیش‌داوری نژادی علیه اعراب و مسلمانان هستند.

 بازخبر / نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از شهروندان بریتانیایی از پیش‌داوری نژادی علیه اعراب و مسلمانان حمایت می‌کنند.

به نوشته بی بی سی این در حالی است که بیش از ۸۰ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی پذیرفته‌اند که درباره جهان عرب چیز زیادی نمی‌دانند.

این نظرسنجی در اواسط ماه اوت امسال (۲۰۱۷) از سوی روزنامه انگلیسی زبان عرب نیوز، و همچنین موسسه تحقیقاتی Yougov با شرکت ۲۱۴۲ فرد بزرگسال در بریتانیا انجام شده است.

بر همین اساس، بیشتر مردم بریتانیا معتقدند سیاست‌های خارجی این کشور در خاورمیانه شکست خورده است.

این مطالعه همچنین نشان داده است که حدود ۷۰ درصد از شهروندان بریتانیایی بر این باورند که اظهارات سیاستمداران کشورشان علیه پناهجویان باعث تشدید جرایم مرتبط با نفرت می‌شود.

در بخش دیگری از این نظرسنجی به پناهجویان خاورمیانه هم اشاره شده است و ۷۰ درصد شرکت کنندگان معتقدند باید پناهجویان کمتری از کشورهای عراق و سوریه وارد کشورشان شوند.

بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی ایران را از جمله کشورهای عربی قلمداد کرده بودند. در مورد افغانستان این رقم کمتر از نصف شرکت‌کنندگان بود.

کریس دویل، مدیر شورای تفاهم اعراب و بریتانیا نبود سطح آگاهی فراگیر در جامعه بریتانیا درباره جهان عرب را “مایه نگرانی” خوانده است.

در این گزارش همچنین آمده است بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان از مداخله نظامی بریتانیا علیه گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) حمایت می‌کنند. بیش از ۸۰ درصد همین افراد معتقد بودند حمله نظامی به عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی که به سرنگونی صدام حسین انجامید، اشتباه بوده است.

نتایج این نظرسنجی در حالی منتشر شده که جرایم مرتبط با اسلام‌هراسی در بریتانیا افزایش داشته است.

به گفته پلیس بریتانیا شمار حملات به مسلمانان در لندن به میزان ۷۰ درصد در ۱۲ ماه گذشته بیشتر شده است.

بر این اساس، در دوازده ماه گذشته تا ژوئیه ۲۰۱۵ بیش از ۸۰۰ مورد جرایم مرتبط با اسلام‌هراسی ثبت شده؛ این در حالی است که در ۱۲ ماه پیش از آن این گونه جرایم کمتر از ۵۰۰ مورد بوده است.

انتشار گزارش از سطح گرایش های تعصب آمیز و ناآگانه شهروندان انگلیسی از سوی بی بی سی در حالی است که از جمله دلایل این رفتارهای نژادپرستانه رسانه ها هستند.

 

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)
کلمات کلیدی: ، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *