آشنایی با بهترین شهر بازی های استانبول اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟

وقتی شهید حججی حجت را بر «بی‌بی‎سی» تمام می‎کند

«بی‌بی‌سی» در برنامه‌ خود سعی داشت مطابق معمول به نوعی ایران را در تحولات سوریه مقصر جلوه دهد اما این برنامه تحت تأثیر شهادت محسن حججی تبدیل به برنامه افشاگری علیه بی بی سی و دفاع از مدافعان حرم شد.

بازخبر / شبکه «بی‌بی‌سی» فارسی که از زمان آغاز تحولات سوریه و حضور تروریستها در این کشور همواره سعی کرده است با عناوین مختلف جبهه مقاومت و ایران را به دلیل مقابله با تروریست‌ها زیر سئوال ببرد و حتی داعش را زاییده دولت سوریه و ایران معرفی نماید این بار نتوانست در مقابل تأثیر خون محسن حججی مقاومت کند و به شکلی منفعلانه در مقابل حقایق سکوت اختیار کرد.

این شبکه در برنامه‌ای با عنوان «ایران در سوریه چه می‌کند؟» که با حضور پوریا آسترکی، کارشناس رسانه‌‌های اجتماعی و مجید محمدی، تحلیلگر سیاسی بی بی سی برگزار شد سعی داشت مطابق معمول به نوعی ایران را در تحولات سوریه مقصر جلوه دهد اما با توجه به فضای ایجاد شده به دلیل شهادت محسن حججی این  برنامه تبدیل به افشاگری علیه «بی‌بی‌سی» شد. به طوری که در این برنامه «پوریا آسترکی» با زیر سئوال بردن عملکرد «بی‌بی‌سی» در مورد تحولات سوریه توانست به دفاع از مدافعان حرم و مقاومت علیه تروریست‌ها در سوریه بپردازد و پاسخ بسیاری از شبهه افکنی‌های «بی‌بی‌سی» را بدهد و در مقابل بی بی سی به طور منفعلانه نتوانست پاسخی به این سخنان بدهد. (در ادامه فیلم این گفتگو ببینید)

این  اتفاق به نحوی بود که علی علیزاده تحلیل‌گر سیاسی از آن به «قدرت خون محسن حججی» یاد کرد و در صفحه مجازی خود نوشت: قدرت خون محسن را ببین، بی بی سی که چهار سال یکطرفه شهدای ایران را مزدور تصویر کرده است، مجید محمدی [کارشناس  بی‌بی‌سی که مخالف ایران است] را گوشت قربانی می کند و پشت ۲۶ دقیقه بی طرفی پنهان می شود.

وی در ادامه نوشت: آفرین بر دفاع متین پوریا آسترکی. ولی فراموش نکنیم از هزاران ساعت BBC درباره سوریه، سهم آستراکی ها همین ۱۳ دقیقه بوده. باقی سهم مجید محمدی ها است.

پوریا آسترکی در «بی‌بی‌سی» چه گفت

در گفتگوی مذکور پوریا آسترکی با انتقاد از «بی‌بی‌سی» و با اشاره به شهادت محسن حججی توسط گروه تروریستی داعش، بیان داشت: شهید حججی صرفا یک نشانه بود که بسیاری از ادعاهای نادرستی که در ارتباط با حضور ایران در مبارزه علیه داعش مطرح می شد را باطل کرد.

آنچه که شهید حججی آن را ثابت کرد و انتقاد از «بی‌بی‌سی»

یک نمونه این که می گفتند ایران اصلا در منطقه با داعش نمی‌جنگد. یعنی شما نظرات بسیاری از کارشناسان را که تا حالا در خود بی بی سی حضور داشتند، با گرایشات مختلف، نظرات همین دوستانی مثل محمدی اگر توجه بفرمایید، این ها که تا دیروز می‌گفتند ایران اصلا با داعش نمی‌جنگد حالا چه طور وقتی که فیلم منتشر می‌شود، محل عملیات مشخص می شود، شهادت مظلومانه ایشون به تصویر کشیده شده، الان یک دفعه فکر هزینه های ایران افتاده‌اند. پس بحث اول این است که ایران واقعا دارد با داعش می جنگد و تمام این چند سال این تبلیغاتی که می‌شد که ایران با داعش نمی‌جنگد نادرست بود.

مسئله دیگر این است که این بحث اساسی در امنیت ملی ما که «اگر ما با داعش در سر جای خودش نجنگیم باید برویم در کرمانشاه و همدان و تهران و اصفهان با آن مقابله کنیم» ثابت شد که درست است، چون اصلا محل شهادت ایشان سوریه هم نبوده است عراق بوده است. یعنی ایران در هرجایی با این فتنه با این سرطانی که درست کردند به اسم داعش می جنگد.

داعش برای مهار کردن ایران است

نکته بعدی: چرا ما باید با داعش بجنگیم، علت حضور ما در عراق، سوریه یا هر جای دیگری که داعش به عنوان یک خطر وجود داشته باشد چه چیزی است؟ این خیلی واضح است. همین هفته گذشته آقای کسینجر بعد از دیدار با ترامپ مقاله مفصلی نوشت و ایشون رو تشویق کرد به نگه داشتن داعش برای مهار ایران.

پس مشخص است که به همان سبکی که اینها القاعده را درست کردند به همان سبک یک زمانی قبل از القاعده، از صدام حمایت می‌کردند بر علیه ایران، به همان سبک هم داعش را درست کردند برای بی‌ثباتی و نا امنی منطقه.

پاسخ به شبهه افکنی «بی‌بی‌سی»

شما چه طور می گویید ۶ تا ۱۰ میلیارد دلار ایران در سوریه هزینه می کند در حالی که کل بودجه دفاعی ایران این مقدار است و این بودجه دفاعی فقط معادل قیمت یکی از ناوهای هواپیمابری است که آمریکا در منطقه دارد. چیزی در حدود یک صدم  تأکید می‌کنم یک صدم بودجه برنامه ساخت و توسعه f5   آمریکاست. یعنی با یک چنین هزینه دفاعی محدود با تکیه بر توان داخلی و با تکیه به بیداری مردم در منطقه و حمایت از مردم هست که ایران دارد در منطقه تلاش می‌کند این سرطان تروریست را از بین ببرد.

سپاه قدس بزرگترین نیروی ضد تروریستی

سپاه قدس در واقع بزرگترین نیروی ضد تروریستی دنیاست. هیچ نیرویی در دنیا به اندازه سپاه قدس با تروریست ها درگیر نبوده و در مقابله با تروریست ها مجاهدت نکرده است. به هر حال اینها چیزایی است که وجود دارد.

پاسخ به شبهه دیگر «بی‌بی‌سی»

بی ثباتی و نا امنی منطقه را می فرمایند، این جا [در ایران] ماهیگیر ما صبح پا می شود برود دریا ماهی بگیرد با یک ناو آمریکایی مواجه می شود. چه کسی منطقه را بی‌ثبات می کند. نقشه ایران را که پایگاههای نظامی آمریکا محاصره‌اش کرده‌اند نگاه کنید چه کسی دارد دیگری را تهدید می کند. این ها مسائلی است که نمی شود وارونه جلوه داد و از طرف مردم [به دروغ] گفت: مردم ما از تأمین امنیت خودشون راضی نیستند.

آیا بشار اسد داعش را بوجود آورد؟

این کارشناس رسانه‌ای در ادامه در پاسخ به این شبهه که حکومت بشار اسد موجب پدید آمدن داعش شد، بیان داشت: علت پیدایش داعش چه بود؟ داستان از کجا شروع شد؟ چه کسی عراق را به یک ویرانه تبدیل کرد. آیا هسته اولیه داعش چیزی غیر از القاعده عراق بوده که با پیوستن به نیروهای بعثی باقیمانده ارتش صدام این ها آمدند هسته داعش را ایجاد کردند. پیدایش داعش چه ربطی به سوریه دارد.

پاسخ به شبهه این که ایران برای اسد می‌جنگد

در مورد این که ایران در سوریه چه نقشی دارد و از یک قصاب دارد حمایت می کند به قول شما، تا چه زمانی می خواهید این دوقطبی اسد جنایت کار است را بگویید و فکر کنید همه مردم باید موضعشان این باشد که آیا موافقند اسد جنایت کار است یا نه؟ این دوقطبی اصلا دوقطبی درستی نیست. چون اصولا ایران سیاستی برای حمایت از اسد نداشته است. اساسا اسد اولویت یازدهم ایران هم نبوده است. در ابتدای درگیری های سوریه، آقای خامنه ای نامه‌ای میدهند سردار سلیمانی می برد برای اسد، که ایشون اسد را به رعایت و مراعات و آرامش دعوت می کند و یک مقداری راهنمایی می کند. سال ۲۰۱۳ طرحی تهیه می شود بعد از روی کار آمدن دولت آقای روحانی توسط  آقای ظریف و آقای سلیمانی، حالا به آن می گوییم طرح ظریف سلیمانی، این طرح به ترکیه داده می شود برای شروع روندی که از آتش بس آغاز می شود، برای چرخش مسالمت آمیز قدرت و انتخاب دولتی که کاملا مردم سالارانه باشد و تغییر قانون اساسی اتفاق بیافتد ، این اختیارات تامه از رئیس جمهور گرفته بشود. این سیاست ایران در سال ۲۰۱۳ بوده، ۲۰۱۳ می شود چند سال پیش؟ ببینید چقدر کشت و کشتار شد در سالهای بعد. آقای عبدالله گل که در آن سالها رئیس جمهور ترکیه بود بعد مصاحبه کرد و گفت: ما آنموقع طرح را قبول نکردیم چون فکر می کردیم اسد تا چند ماه دیگر سقوط می کند. اشتباه این است که ما بیاییم این دوقطبی را فرض کنیم و  فکر کنیم که اسد خیلی اهمیت دارد در قضیه.

ایران به رأی مردم در سوریه اعتقاد دارد

 وقتی جمهوری اسلامی در خود ایران مدعی است و اصرار دارد، از روز اول، که بدون انتخابات و بدون رأی مردم نمی تواند کشور را مدیریت کند و نمی تواند جامعه را مدیریت کند؛ چه طور ممکن است که این ذهنیت در آن وجود داشته باشد که می تواند با حمایت از یک دیکتاتور و حفظ یک دیکتاتور در دو هزار کیلومتر آن طرف تر صلح و ثبات برای مردم ایجاد کند.این مسائل را واقعا باید نگاه کرد.

شما می‌فرمایید که پیدایش داعش .. مشخص است این نیروها چه کسانی هستند، افسرانی که مشارکت داشتند مشخص هستند، مشخص است نفوذیهای همان افسرانی که مانده بودند در سال ۲۰۱۴ در ارتش عراق چه بلایی سر موصل و چه بلایی سر ایزدیها آوردند.

شما اصلا بحث انسانی را ببینید. ببینید خدمتی که مردم ایران، ملت ایران، امروز دارند انجام می دهند همان قدر ارزشمند خواهد بود که نسلی که جنگ را با صدام انجام دادند. یعنی ما چنین نسلی داریم.

پسندیدم(9)نپسندیدم(0)
کلمات کلیدی: ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *