ده معضل اصلی آموزشی حوزه فناوری اطلاعات از زبان محمد نصیری توصیه‌هایی برای کنترل دیابت در ماه رمضان هفتمین دوره رویداد پردیس سامیت روز ۱۵ اسفند در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. بررسی تخصصی چرخ خیاطی جک مدل f10

مانیتورینگ جام/ مژده‌ای برای تل‌اویو: جبهه جدید علیه تهران

اهم خروجی رسانه‌های برون‌مرزی درباره ایران که محصول رصد گروه مانیتورینگ جام طی ساعات اخیر می‌باشد، در قالب اخبار کوتاه و گزیده از منظرتان می‌گذرد.

بازخبر /

واشنگتن تایمز: آمریکا با حمایت از تشکیل «کردستان مستقل» می‌تواند از شکل‌گیری هلال شیعی ایران در منطقه جلوگیری کند.

 

 

گاردین: بیم آن می‌رود که پس از محو شدن داعش از نقشه، جنگی مخرب‌تر آغاز شود؛ جنگی که نشانه‌های آن را از هم‌اکنون در زورآزمایی اخیر ایران و آمریکا در منطقه «تنف» (مرز سوریه و عراق) می‌توان دید.

 

 

کریستین ساینس مانیتور: کنگره آمریکا برای روشن شدن استراتژی دولت ترامپ در قبال تحرکات ایران در سوریه، باید به ارتش آمریکا رسما اجازه عملیات نظامی در آنجا را بدهد.

 

 

صدای آمریکا: خطر عمده باقی‌ماندن بشار اسد در قدرت این است که او کشورش را در اختیار ایران و سپاه پاسداران قرار می‌دهد؛ این برای امنیت اسرائیل فاجعه‌بار خواهد بود.

 

 

پایگاه اسرائیلی دبکا: سفر ترامپ به عربستان و اسرائیل، نه‌تنها نقطه مهمی در تشکیل اردوی آمریکایی-سنی در برابر اردوی ایرانی-شیعی بود، بلکه حلقه ارتباطی میان اردوی آمریکایی-سنی با اسرائیل را نیز تقویت کرد.

 

 

رویترز: محمد بن سلمان و ترامپ قصد دارند جبهه جدیدی را علیه ایران باز کنند، اما بهتر است بدانند این اقدام خالی از ریسک نخواهد بود. ایران نشان داده است که هرگونه اقدام تحریک‌کننده‌ای را با واکنش سخت‌تری پاسخ می‌دهد.

 

 

توئیت مجری بی‌بی‌سی‌فارسی

 

 

هاآرتص: شاهزاده محمد بن سلمان به‌خاطر مواضع قاطع ضدایرانی، شریک مهم راهبردی برای اسرائیل محسوب می‌شود و تقویت جایگاه او در ساختار قدرت عربستان، مژده‌ای رضایت‌بخش ارزیابی می‌شود.

 

 

اشپیگل: واقعیت‌های ژئوپولیتیک منطقه دستخوش تغییر هستند؛ امروز ولیعهد عربستان مشکلی با اسرائیل ندارد زیرا ریاض و تل‌اویو دشمن مشترکی به‌نام «تهران» دارند.

 

 

آتلانتیک: بر اساس گزارش قابل توجه سرویس اطلاعات خارجی آلمان، رهبران جدید عربستان سعودی در حال بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه هستند. در این سند اطلاعاتی قید شده که ملک سلمان و مشاوران او سیاست خارجی محتاطانه دیرین آل سعود را با یک سیاست خارجی مداخله‌جویانه جایگزین کرده‌اند و محمد بن سلمان، ولیعهد جدید، چشم‌انداز هرگونه مذاکره با ایران را رد کرده است.

 

 

بی بی سی: محمد بن سلمان مرکزی را در ریاض تأسیس کرده که علیه ایران فعالیت داشته و قومیت‌ها و گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی مثل جیش العدل و جندالله را از لحاظ مالی و اطلاعاتی پشتیبانی می‌کند.

 

 

رادیو فردا: درست است که عملیات تروریستی تهران یک شکاف بزرگ در تور امنیتی ایران بود و گروه‌های تکفیری بالاخره توانستند در ایران یک عملیات بزرگ انجام دهند، اما این به‌معنی ازکارافتادگی ساختار امنیتی ایران نیست. در همین یک هفته اخیر در سه مورد -یعنی در استان هرمزگان، در چابهار با گروه انصار الفرقان و در قصرقند سیستان‌و‌بلوچستان- اسناد منتشر شده نشان می‌دهد که نیروهای امنیتی ایران گروه‌های کاملا واقعی که حامل موادمنفجره و اسلحه بودند را شناسایی و آن‌ها را نابود کردند. بنابراین دستگاه‌های امنیتی ایران از نظر عملیاتی در مهار بحران نسبتا عملکرد قابل قبولی داشته‌اند. نشانه بزرگ آن هم این است که تعداد عملیات تروریستی که در ایران به مرحله اجرا رسیده، در مقایسه با کشورهای دیگری که هدف داعش بوده، به مراتب کمتر است.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *