ده معضل اصلی آموزشی حوزه فناوری اطلاعات از زبان محمد نصیری توصیه‌هایی برای کنترل دیابت در ماه رمضان هفتمین دوره رویداد پردیس سامیت روز ۱۵ اسفند در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. بررسی تخصصی چرخ خیاطی جک مدل f10
اسپوتنیک؛

چالش «آیت الله» برای کاندیداهای انتخابات/ اصلاح طلبان وارد کارزار شدند

” اصولگرایان به این نتیجه رسیده اند که تنها راه رویارویی آنها با آقای روحانی در انتخابات آتی اجماع بر سر یک کاندیدای واحد است. در این فرصت کوتاه بعید به نظر می آید که چنین امری به راحتی میسر باشد.”

بازخبر / خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نوشت: «مطرح شدن نام آیت الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ایران توسط برخی اصولگراها حدود چند ساعت بیش طول نکشید تا رد شود اما همین چند ساعت هم کافی بود تا فضای سیاسی انتخاباتی در ایران را دگرگون سازد.»

اسپوتنیک افزود: «مطرح شدن نام رئیسی برای رقابت با آقای روحانی به یکباره نوعی اجماع غیر منتظره در میان اصولگراها بوجود آورد و تقریبا تمام شخصیت هایی که در میان اصولگراها به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری مطرح بودند اعلام کردند که در صورت کاندیدا شدن آقای رئیسی به نفع وی کناره گیری می کنند و حاضر هستند با وی همکاری کنند.»

بنا بر این گزارش، آنقدر شور انتخاباتی در میان اصولگراها تشدید شد که حتی اسامی معاون اول و معاونین و وزرای پیشنهادی کابینه آقای رئیسی در رسانه های گروهی هم مطرح شد.

این خبرگزاری در ادامه نوشت: گو اینکه قواره رقابت برای ریاست جمهوری برای شخصیتی مانند آیت الله رئیسی وبقیه شخصیت های علمایی عالیرتبه بسیار تنگ و کوچک به نظر می آید اما بسیاری اصولگراها امید داشتند و دارند که آقای رئیسی وارد این رقابت شود.

این خبرگزاری افزود: «آیت الله رئیسی همیشه تلاش داشته که خود را از جریانات سیاسی دور نگاه دارد و به همین دلیل کمتر شاهد اظهار نظر های سیاسی وی می باشیم اما به دلیل سوابق درخشان وی ایشان از احترام خاصی نه فقط میان اصولگراها بلکه تمامی جناح های سیاسی و فکری ایران برخوردار می باشد و بدیهی بود که در صورت کاندیدا شدن وی ایشان می توانست چالشی جدی برای دیگر کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری ایجاد کند.»

اسپوتنیک در ادامه به وارد شدن اصلاح طلبان در کارزار انتخاباتی اشاره کرد و افزود: گرچه در میان جناح اصلاح طلب زمزمه مطرح شدن حد اقل یک نامزد تماما اصلاح طلب مطرح است اما بیش از اینکه هدف حذف روحانی باشد هدف به چالش کشیدن رئیس جمهوری و امتیاز گرفتن از وی در دولت آتی می باشد.»

اسپوتنیک افزود: ماجرای روز پنج شنبه نشان می دهد که اصولگرایان به این نتیجه رسیده اند که تنها راه رویارویی آنها با آقای روحانی در انتخابات آتی اجماع بر سر یک کاندیدای واحد است. در این فرصت کوتاه بعید به نظر می آید که چنین امری به راحتی میسر باشد. اما تا روز انتخابات اتفاقات زیادی ممکن است پیش آید که همه معادلات را بر هم زند. اگر هم اتفاقات غیر مترقبه ای پیش نیاید باید توقع داشت که آقای روحانی در دوره بعدی هم رئیس جمهوری اسلامی ایران باشد.»

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *