اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟ یک عامل عجیب که خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد
رویترز؛

ترامپ فرمان محدودیت ورود مسلمانان را صادر کرد/ ورود ایرانی‌ها تعلیق شد

«ایران جزء کشورهایی است که ورود اتباعش به آمریکا برای مدت دست کم ۹۰ روز ممنوع شده است. ترامپ از فرمان خود دفاع کرده و گفته …»

بازخبر / خبرگزاری رویترز (Reuters) در تیتر یک امروز خود به انعکاس صدور فرمان ترامپ درباره محدودیت های ورود به آمریکا پرداخته نوشت: ترامپ برنامه پناهندگی آمریکا و ورود شهروندان از برخی کشورها را تعلیق کرد.

براساس این گزارش، “دونالد ترامپ” رئیس جمهور آمریکا روز جمعه برای چهار ماه اجازه پناهندگی به ایالات متحده را متوقف ساخت. وی همچنین به صورت موقت ورود شهروندان سوری و دیگر کشورهای دارای اکثریت مسلمان را ممنوع کرد.

ترامپ فرمان محدودیت ورود از کشورهای اسلامی را صادر کرد/ این اقدام توسط گروه های حقوق شهروندی محکوم شد

رویترز ضمن بیان اینکه “ترامپ گفته، این اقدامات به حفاظت آمریکایی ها از حملات تروریستی کمک خواهد کرد” افزود: اما گروه های حقوق شهروندی، این اقدام را محکوم ساخته و آن را “تبعیض آمیز” خوانده اند

ترامپ طی مراسم امضای این فرمان در پنتاگون اظهار داشت: من درحال ایجاد تمهیداتی جدید برای غربالگری هستم تا ترویست های رادیکال اسلامی را از ایالات متحده بیرون نگه دارم. ما آنها را در اینجا نمی خواهیم.

وی ادامه داد: ما فقط علاقه مند به پذیرش افرادی هستیم که از کشورمان حمایت می کنند و عمیقا عاشق مردم ما هستند.

این فرمان، پذیرش پناهجو از سوریه را تا اطلاع ثانوی تعلیق می کند و در نهایت اولویت را به گروه های اقلیت مذهبی می دهد که در اثر آزار و اذیت گریخته اند.

رویترز نوشت: این فرمان، ورود شهروندان سوریه و دیگر کشورهای دارای اکثریت مسلمان به آمریکا را به مدت دست کم ۹۰ روز محدود ساخته اما لیست نام کشورهای مورد نظر منتشر نشده است.

در ادامه این گزارش آمده است: در عین حال “انجمن وکلای مهاجرت آمریکا” اعلام کرده ورود افراد با ملیت عراق، ایران، سوریه، سودان، یمن، لیبی و سومالی ممنوع خواهد بود.

رویترز افزود: انتظار می رفت این فرمان دربرگیرنده ایجاد “مناطق امن” برای پناهدگان سوری در داخل سوریه نیز باشد اما چنین چیزی در فرمان ترامپ گنجانده نشده است.

پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *