اهرم معاملاتی چه ویژگی هایی دارد؟ چرا ویزای استارتاپ کانادا؟ چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟ یک عامل عجیب که خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد

مشاهده جغد طلائی در هرمزگان برای نخستین بار

جغد طلائی برای نخستین بار در هرمزگان دیده شد.

 باز خبر, معاون طبیعی اداره کل محیط زیست هرمزگان گفت : دوربین‌های تله‌ای که برای پایش فصلی منابع آبی و حفاظت از قوچ‌ و میش لارستان در زیستگاه‌های شمال بندرلنگه کارگذاری شده‌ بود، تصویر این جغد طلایی را ثبت کرد..این چهارمین پرنده جغد طلائی در کشور است که تاکنون دیده شده است .

میثم قاسمی افزود : این پرنده که از گونه های کمیاب است برای نخستین بار در مشهد و پس از آن در جم استان بوشهر و «کلوت سرخابی» نزدیکی شهرستان مهریز استان یزد دیده شده است.

جغد طلایی با نام علمی(Strix butleri)  جثه‌ای نسبتاً کوچک دارد و چشمان آن زرد نارنجی است .

جغد طلائی سری گرد دارد و در حالت پرواز شبیه جغد جنگلی است .

روی دُم و بال های این جغد رگه‌های کمرنگ طلایی دیده می‌شود.

شمال شهرستان بندرلنگه یکی از زیستگاه‌های مهم پرندگان و گوسفند وحشی لارستان است

که تحت حفاظت مردم محلی ، مؤسسه حیات وحش میراث پارسیان و تشکل‌های زیست‌ محیطی محلی با نظارت اداره کل محیط زیست هرمزگان قرار دارد.

معاون طبیعی اداره کل محیط زیست هرمزگان افزود : دوربین‌های تله‌ای با ورودشان به عرصه مطالعات حیات‌وحش، کمک‌های فراوانی به کارشناسان محیط زیست کرده‌اند.

قاسمی گفت : بررسی گونه‌هایی که مشاهده مستقیم آنها دشوار است، بررسی رفتار برخی گونه ها و ثبت حضور گونه‌های مختلف در یک منطقه از جمله اطلاعاتی است که با دوربین‌های تله‌ای به دست می‌آیند و در برنامه‌ریزی‌های حفاظت از گونه‌ها و زیستگاه‌ها نقشی حیاتی دارند.

پرنده جغد طلائی، شبگرد و زیستگاه اصلی آن مناطق بیابانی است.

پسندیدم(2)نپسندیدم(0)
کلمات کلیدی: ، ، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *